1 si 2 Corinteni, de Stanley Horton

Un mesaj pentru astazi din I si II Corinteni. Cetatea antica a Corintului a reprezentat atat o nevoie spirituala uriasa cat si un potential urias ca loc strategic pentru evanghelizare. Cunoscand unica oportunitate a acestei cetati, apostolul Pavel a sluj...

30.00 Lei

Un mesaj pentru astazi din I si II Corinteni.

Cetatea antica a Corintului a reprezentat atat o nevoie spirituala uriasa cat si un potential urias ca loc strategic pentru evanghelizare. Cunoscand unica oportunitate a acestei cetati, apostolul Pavel a slujit aici timp de peste doi ani si a pastrat legatura cu biserica din Corint mult timp dupa ce a plecat de acolo.

Pe langa accentul puternic pus pe zidirea bisericii prin intermediul darurilor spirituale, scrisorile lui Pavel adresate bisericii din Corint se ocupa direct de multe alte probleme cu care ne confruntam si noi astazi.

In acest comentariu Logion Press, Stanley M. Horton analizeaza in detaliu istoria, obiceiurile, semnificatiile cuvintelor si aplicatiile contemporane ale scrisorilor lui Pavel adresate bisericii din Corint.

Dr. Stanley M. Horton este profesor emerit de Biblie si Teologie la Seminarul Teologic al organizatiei Assemblies of God, S.U.A. Pregatirea sa academica include: licenta in stiinte la Universitatea din California, M.Div. la Seminarul Teologic Gordon-Conwell, S.T.M. la Universitatea Harvard si Th.D. la Seminarul Teologic Baptist Central. Editor general al seriei Logion Press, seria de manuale de doctrina penticostala publicata de organizatia Assemblies of God si autor a mai multe carti dintre care in limba romana au fost publicate: Destinul nostru - Invataturi biblice despre lucrurile de pe urma, Doctrine biblice, I si II Corinteni.