25 de minciuni pe care cei de peste 20 de ani nu trebuie să le mai creadă, de Paul Angone

„VEI  IUBI  ACEASTA  CARTE”-- Jonathan PokludaAutorul cartii Outdated si al bestseller-ului Welcome to AdultingLa douazeci de ani iti stabilesti cursul vietii. Este palpitant, dar in acelasi timp infricosator. Cri...

33.00 Lei

„VEI  IUBI  ACEASTA  CARTE”

-- Jonathan Pokluda
Autorul cartii Outdated si al bestseller-ului Welcome to Adulting

La douazeci de ani iti stabilesti cursul vietii. Este palpitant, dar in acelasi timp infricosator. Criza din primul sfert de viata e reala! Nu ai vrea sa te uiti in urma peste câtiva ani si sa realizezi ca ai ajuns undeva unde nu intentionai de fapt.

Cum rezisti minciunilor, jumatatilor de adevar si presupunerilor care te asalteaza in continuu din articole, postari pe retelele sociale si din partea prietenilor bine intentionati si a familiei? Cum gasesti ceva real, ceva adevarat, ceva ce are scop si sens? Cum iti gestionezi anii decisivi din viata ta?

Amuzanta, vulnerabila si la subiect, aceasta carte bazata pe diferite istorisiri expune minciunile care iti pot distrage atentia de la fericirea actuala si de la impactul viitor, apoi iti arata cum sa inlocuiesti acele minciuni cu adevarul – ca poti trai o viata cu un scop, poti câstiga un salariu bun, poti lasa o mostenire in urma ta si poti sa te si distrezi facând toate aceste lucruri.

„Nu pot sa nu recomand suficient aceasta carte. Paul Angone dezvaluie atât de mult adevar in aceasta carte, pentru a combate minciunile care ne distrug viata si relatiile si care ne tin prizonieri, impiedicându-ne sa ne folosim darurile si talentele pentru a schimba lumea.”

-- CRYSTAL PAINE, autoare de bestselleruri conform New York Times, podcaster si antreprenoare

 

Nr. pagini: 202

Dimensiune: 14. 5 x 20 cm

Coperta: flexibila

An aparitie: 2022

Te-ar mai putea interesa...