40 de zile pentru o viata plina de bucurie, de Tommy Newberry

ASA CUM UN CORP SANATOS produce energie, o minte sanatoasa produce bucurie. Aceasta nu este o intamplare. Daca vrei sa experimentezi o sanatate vibranta si sa ai energie din belsug, trebuie sa consumi anumite mancaruri si sa te infranezi de la altele. La ...

33.90 Lei

ASA CUM UN CORP SANATOS produce energie, o minte sanatoasa produce bucurie. Aceasta nu este o intamplare. Daca vrei sa experimentezi o sanatate vibranta si sa ai energie din belsug, trebuie sa consumi anumite mancaruri si sa te infranezi de la altele. La fel, daca doresti sa ai parte de o bucurie abundenta, trebuie sa-ti schimbi dieta mentala. Simplu spus, trebuie sa-ti selectezi gandurile. Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, o poti face.

Aceasta carte nu discuta despre cum gandesc cei mai multi oameni, CI DESPRE CUM GANDESC FOARTE PUTINI!

Bazandu-se pe mesajul bestesellerului Principiul 4:8, 40 de zile pentru o viata plina de bucurie este o colectie de lecturi motivationale zilnice, de intrebari provocatoare si de exercitii practice menite sa te ajute sa gandesti, sa vorbesti si sa te comporti intr-un mod care-ti va aduce bucurie din belsug si te va echipa sa faci fata chiar si celor mai grele perioade si celor mai dificili oameni.

Poti avea aceasta viata fericita, fara stres, pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna in doar 40 de zile – asa ca incepe acum!

E timpul sa descoperi secretul unei vieti pline de bucurie!