Afaceri ca la carte, de Larry Burkett

CE S-AR INTAMPLA DACA AI LUA DECIZIILE AFACERII TALE CA LA CARTE? CA LA BIBLIE MAI EXACT Aceasta editie actualizata a best-selleru-ului "Afaceri ca la carte" prezinta principiile fundamentale ale managementului de afaceri care merg dincolo de Cele Zece P...

33.00 Lei

CE S-AR INTAMPLA DACA AI LUA DECIZIILE AFACERII TALE CA LA CARTE? CA LA BIBLIE MAI EXACT

Aceasta editie actualizata a best-selleru-ului "Afaceri ca la carte" prezinta principiile fundamentale ale managementului de afaceri care merg dincolo de Cele Zece Porunci si de alte principii biblice de capatai.

"Afaceri ca la Carte" este o prezentare pas cu pas a modului in care trebuie condusa o afacere potrivit cu principiile Creatorului tuturor regulilor de management: Dumnezeu. Scopul acestui volum este de a te ajuta sa te increzi in Domnul in viata ta de afaceri.

Larry Burkett, fondator si presedinte al Christian Financial Concepts, ofera aceste principii ale afacerii din propria sa experienta si bazate pe ceea ce Cuvantul lui Dumnezeu spune cu privire la domenii precum ar fi:
- decizii referitoare la angajare si concediere - cresterea salariilor si promovarile
- decizii referitoare la remunerarea angajatilor - decizii referitoare la luarea cu imprumut sau acordarea unui credit
- decizii referitoare la reduceri
- corporatii si parteneriate
- zeciuiala
- pensionarea

Larry Burkett a prezentat toate aceste principii cu un impact deosebit in viata de afaceri a managerilor, proprietarilor de afaceri si angajatilor care au participat la seminariile lui, in intreaga lume, pe parcursul a mai bine de douazeci de ani. Fie ca esti proprietarul unei afaceri, un director executiv sau un manager, aceasta carte este pentru tine.

 

"Aceasta carte a schimbat felul in care faceam afaceri. Ca tanar director al unei companii din domeniul industriei chimice, ma confruntam cu multe dileme si provocari, pentru care aveam nevoie de calauzire. Aplicarea principiilor biblice in afacerea de fiecare zi, asa cum sunt prezentate de Larry Burkett, m-a ajutat sa conduc firma cu succes, chiar si in cele mai dificile perioade ale acesteia. In cele din urma, am inceput sa descopar care este punctul de vedere al lui Dumnezeu cu privire la dificultatile deciziilor in afaceri."

Peter J. Briscoe - vicepresedinte european al Crown Financial Ministries