Ajutorul este aici: Găsești vigoare și scop în puterea Duhului Sfânt

Autor: Max Lucado

Cand te simti neputincios in fata haosului vietii, aminteste‑ti: Ajutorul este aici.Facturi care se acumuleaza. Economii care scad. Casnicii in declin. Pandemii in curs. Slujba mult prea solicitanta. Nivel de stres la cote maxime. In cele din urma, simt...

43.00 Lei

Cand te simti neputincios in fata haosului vietii, aminteste‑ti: Ajutorul este aici.

Facturi care se acumuleaza. Economii care scad. Casnicii in declin. Pandemii in curs. Slujba mult prea solicitanta. Nivel de stres la cote maxime. In cele din urma, simti ca totul scapa de sub control. Este o sarcina prea mare pentru a o gestiona singur.
Dar cum ar fi sa stii ca poti beneficia de ajutor? Sa stii ca exista Cineva dornic sa te insoteasca si sa te indrume, sa imparta povara cu tine? Si cum ar fi daca acest Ajutor ar veni de Sus? Nu cineva care, asemenea noua, este predispus la oboseala, ci un Ajutor ceresc mereu plin de putere. Niciodata obosit. Mereu aproape. Neimpiedicat de ceea ce ne impiedica pe noi. Ai fi interesat?
Daca da, vestea buna este ca Duhul Sfant este printre noi – Ajutorul este aici. Nu mai parcurge acest drum de unul singur. Nu mai purta o povara pe care nu erai destinat sa o cari. Este timpul sa te bucuri de prezenta Duhului Sfant si sa experimentezi prospetimea puterii, implinirea scopului si viata viguroasa pe care ti le ofera.

Aceasta carte extraordinara – profunda si practica in acelasi timp – va improspata relatia ta cu Dumnezeu. Nu pierde aventura dintre aceste pagini, ea iti va schimba viata!
— Lee Strobel

Dumnezeu doreste sa ai prospetimea puterii Duhului Sfant.
In Biblie, se fac peste o suta de referiri la Duhul Sfant, iar Isus dedica mai mult timp vorbind despre Duhul Sfant decat vorbind despre biserica, casatorie, finante sau viitor. Dar Il cunoastem noi cu adevarat pe Duhul? In cartea Ajutorul este aici, Max Lucado ofera instrumentele si incurajarea necesare pentru:
•  a afla Cine este, de fapt, Duhul si cum te poate ajuta;
•  a-ti starni bucuria, entuziasmul si dorinta de a te apropia de Dumnezeu;
•  a aborda orice dificultate prin puterea Duhului Sfant;
•  a-ti descoperi darurile si scopul tau unic pentru in Imparatia lui Dumnezeu.

Ajutorul este aici ne aminteste ca Pastorul nostru cel Bun nu doar ne hraneste; El ne conduce. El face mai mult decat sa ne corecteze; El ne indreptateste. Si, cel mai important, El ne-a daruit Duhul Sfant sa ne calauzeasca pe cararile sinuoase ale vietii, indiferent unde ne-ar duce.

Cuprins

Multumiri
Prefata
 1. Sfantul ce?
 2. Vino cu mine
 3. Toate panzele sus!
 4. Suspinele inimii
 5. O mantuire sigura
 6. Potoleste haosul acesta
 7. Cum sa auzi vocea lui Dumnezeu
 8. Sufletul inflacarat
 9. Urme uleioase de pasi
 10. Valul urmator
 11. Ridica-ti glasul
 12. Tu, cel descatusat
 13. Suflare de viata peste oase
Intrebari pentru reflectie

Despre autor

Max Lucado este pastor, vorbitor motivational si renumit autor. Slujeste la Biserica Oak Hills, din San Antonio, Texas. Cartile lui, care apar in mod regulat pe listele cu bestselleruri, s-au vandut in milioane de exemplare, in peste 50 de limbi.
A absolvit studiile universitare la Abilene Christian University, unde a obtinut o diploma de licenta in teologie si filosofie. A urmat apoi un program de masterat in teologie la Southwestern Baptist Theological Seminary din Fort Worth, Texas.
Lucado a primit mai multe premii, printre care Gold Medallion Book Award si Premiul de Excelenta in Scriere al ECPA.
A fost supranumit „Pastorul Americii“ de catre Christianity Today si „Cel mai bun predicator din America“ de catre Reader’s Digest.
Este un autor indragit si de copii, carora le-a dedicat numeroase carti, cele mai renumite fiind titlurile din seriile Hermie si prietenii, Aventuri pentru suflet si Promisiuni implinite.
In prezent, Lucado locuieste in San Antonio, Texas, impreuna cu sotia sa, Denalyn.

Pagini: 226 pagini
Format 14, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2024
Autor: Max Lucado
Editura: NU
Limba: română

Te-ar mai putea interesa...