Alege sa ierti, de Nancy Leigh DeMoss

E timpul sa-ti revendici viata Poate inca iti mai amintesti clipa in care ai fost ranit - momentul din zi, expresia din ochii celuilalt. Clipa in care sperantele si visurile tale s-au naruit din cauza unei persoane in care ai avut incredere. Si de atunci...

21.90 Lei

E timpul sa-ti revendici viata

Poate inca iti mai amintesti clipa in care ai fost ranit - momentul din zi, expresia din ochii celuilalt. Clipa in care sperantele si visurile tale s-au naruit din cauza unei persoane in care ai avut incredere. Si de atunci viata ta a fost suspendata, sabotata de ranchiuna ascunsa, dorinte de razbunare sau indiferenta si apatie. Sau poate "maruntisurile" de fiecare zi si anumite relatii ti-au lasat un nod in stomac sau o durere surda in inima. Nu exista cuvinte magice sau formule secrete pentru iertare. Dar exista principii biblice care te pot ajuta sa scapi de amaraciune si de durere. In alege sa ierti, renumita conferentiara Nancy Leigh DeMoss cerceteaza Cuvantul lui Dumnezeu pentru a dezvalui promisiunile si pentru a demasca miturile legate de iertare. Descopera strategii specifice pentru a pune in aplicare harul si indurarea lui Dumnezeu - pentru a-i ierta pe altii asa cum Dumnezeu te-a iertat pe tine. Nimeni nu spune ca va fi usor. Dar iertarea iti poate salva viata.

Elibereaza-te! Alege sa ierti!
Prezenta editie contine si un ghid de discutii pentru grupuri mici.

E o binecuvantare sa o cunosc pe Nancy Leigh DeMoss si o mare bucurie sa recomand aceasta carte atat de necesara, despre iertare. Vei gasi aici povestiri izvorate din adancul inimii lui Nancy si vei descoperi ca ea chiar simte pulsul crestinilor care sufera. Dar vei gasi pe paginile acestei carti si invataturi din inima Scripturii, care te vor ajuta sa ierti asa cum Dumnezeu te-a iertat pe tine in Cristos.
Elisabeth George

Indiferent daca trebuie sa ierti sau sa fii iertat, vei gasi in aceasta carte puterea spirituala de care ai nevoie.
David Jeremiah

NANCY LEIGH DEMOSS este autoarea best-sellerului Minciuni pe care le cred femeile. Este gazda emisiunilor Revive Our Hearts si Seeking Him, difuzate la nivel national, in fiecare zi lucratoarea, de aproape 1000 de posturi de radio. De mai bine de 30 de ani, Nancy vorbeste la diferite conferinte si intalniri despre nevoia de trezire spirituala - atat in viata personala, cat si in comunitate. Este o autoare prolifica, ale carei carti s-au vandut in peste un milion de exemplare. Slujind in cadrul organizatiei Life Action Ministries din Buchanan, Michigan, Nancy transmite o dragoste pentru Cuvant care face Scriptura sa prinda viata.

Te-ar mai putea interesa...