Amintirile inimii, de Kim Vogel Sawyer

Uniti de sange, despartiti de timp, vor putea trei frati de pe trenurile cu orfani sa se regaseasca? Ramasi orfani in urma unui incendiu, trei copii de imigranti irlandezi sunt trimisi in Missouri ca sa fie adoptati. in ciuda eforturilor disperate ale lu...

35.00 Lei

Uniti de sange, despartiti de timp, vor putea trei frati de pe trenurile cu orfani sa se regaseasca?

Ramasi orfani in urma unui incendiu, trei copii de imigranti irlandezi sunt trimisi in Missouri ca sa fie adoptati. in ciuda eforturilor disperate ale lui Maelle, in varsta de opt ani, fiecare copil este adoptat de o familie diferita. Cu toate aceste Maelle jura ca nu va inceta niciodata sa-si caute fratele si sora – si ca vor fi din nou impreuna.
Saptesprezece ani mai tarziu Maelle inca ii cauta. Dar anii i-au rapit speranta...si amintirile. Oare cum sunt Mattie si Molly? isi va mai vedea vreodata fratele si sora?

Respectand traditia lui Janette Oke, Kim Vogel Sawyer isi duce cititorii intr-o calatorie a inimii care exploreaza fascinanta istorie a trenurilor cu orfani care duceau copii saraci din New York in casele din Vestul Apropiat.