Ana din Ava, de Ethel Daniels Hubbard

Cartea aceasta este o biografie. Ea cuprinde viata unei tinere misionare, care pleaca impreuna cu sotul meu din America in Birmania (Asia), ca pioneri ai credintei crestine intr-o tara in care Numele lui Isus Hristos nu a fost pana atunci cunoscut. Iubire...

6.50 Lei

stoc epuizat

Cartea aceasta este o biografie. Ea cuprinde viata unei tinere misionare, care pleaca impreuna cu sotul meu din America in Birmania (Asia), ca pioneri ai credintei crestine intr-o tara in care Numele lui Isus Hristos nu a fost pana atunci cunoscut. Iubirea fata de lucrul misionar, devotamentul, spiritul de sacrificiu, calitati de care a fost calauzita toata viata, au facut ca aceasta femeie sa fie pretuita mult, atat de contemporanii ei, cat si de posteritate.

Exemplul vietii Anei Judson - caci acesta este numele ei - a indemnat pe multe fete si femei tinere sa se inroleze in armata sfanta a celor ce se sacrifica pentru misiunea crestina. Miss Earl Hester, directoarea Seminarului de fete, s-a gandit ca poate biografia Anei din Ava va fi citita cu folos de catre tineretul din Romania, asa cum a fost citita cu folos in Anglia si America. De aceea mi-a cerut sa o traduc in limba romana, lucru pe care l-am facut cu placere si cu speranta in buna ei influenta.

Pauna Indreica