Argument pentru Dumnezeu. Credinta intr-o epoca a scepticismului, de Timothy Keller

The Reason for God -- BESTSELLER NEW YORK TIMES> De ce ingaduie Dumnezeu suferinta in lume?> Cum poate un Dumnezeu care este dragoste sa trimita oameni in iad?> De ce este crestinismul atat de discriminatoriu?> Cum adica nu exista decat o...

45.00 Lei

The Reason for God -- BESTSELLER NEW YORK TIMES

> De ce ingaduie Dumnezeu suferinta in lume?
> Cum poate un Dumnezeu care este dragoste sa trimita oameni in iad?
> De ce este crestinismul atat de discriminatoriu?
> Cum adica nu exista decat o singura religie adevarata?
> De ce in numele lui Dumnezeu s-au purtat atat de multe razboaie?

In "Argument pentru Dumnezeu", carte devenita bestseller New York Times, pastorul fondator al Bisericii prezbiteriene Redeemer din New York City, Timothy Keller, isi indreapta atentia asupra indoielilor frecvente pe care scepticii, dar chiar si crestinii devotati, le au cu privire la religie. Facand apel la literatura, filozofie, conversatii din viata de zi cu zi, ca si printr-o solida argumentare, Keller arata cum credinta in Dumnezeul crestinilor este una intemeiata si rationala. Credinciosilor practicanti el le pune la dispozitie o platforma solida de pe care sa poata respinge atacurile impotriva religiei lansate de aceasta epoca a scepticismului in care traim. Scepticilor, ateilor si agnosticilor el le ofera argumente incitante pentru care sa urmareasca ajungerea la Dumnezeu pe calea ratiunii.

"O pledoarie bine construita si accesibila pentru rationalitatea credintei religioase."

-- The Washington Post

"«Argument pentru Dumnezeu» este cartea pe care le-as da-o tuturor prietenilor mei care sunt cautatori sinceri ai lui Dumnezeu sau sceptici."

-- Rick Warren, autorul cartii "Viata condusa de scopuri"

"Keller va ramane in amintire ca un pionier in lucrarea crestina urbana."

-- Revista Christianity Today

"Convingatoare... Reconfortanta... Un excelent prilej de incepere a unei discutii, cartea aceasta prezinta o argumentatie intemeiata, bine scrisa si bine documentata."

-- Library Journal

Despre autor

TIMOTHY KELLER s-a nascut si a crescut in Pennsylvania, iar studiile si le-a facut la Seminarul teologic Gordon-Conwell din cadrul Universitatii Bucknell, precum si la Seminarul teologic Westminster. Cel mai mult insa a invatat din cei noua ani in care a slujit ca pastor al Bisericii prezbiteriene West Hopewell din oraselul de muncitori Hopewell, Virginia. Enoriasii de-acolo l-au iubit, au avut rabdare cu el in primele zile de pastoratie, si l-au invatat, pe el, un intelectual nordic toba de carte, sa fie CLAR. A doua lui biserica a fost Biserica prezbiteriana Redeemer din Manhattan, New York, pe care a intemeiat-o in 1989 impreuna cu sotia sa, Kathy, si cu cei trei fii ai lor. Astazi Redeemer are aproape sase mii de membri ce participa regulat la serviciile bisericii, un mare numar de biserici-surori si desfasoara o lucrare de plantare de biserici in marile orase ale lumii.

 

Nr. pagini: 298

Dimensiune: 14. 5 x 20. 5 cm

Coperta: flexibila


Te-ar mai putea interesa...