Asteptarea, de Cathy LaGrow si Cindy Coloma

Niciodata nu e prea tarziu pentru o minune.     Cand o femeie in varsta Il implora pe Dumnezeu sa-i dea ocazia de a-si revedea fiica ce i-a fost luata din brate in urma cu aproape optzeci de ani - ar putea rugaciunea ei sa fie implinita? In ...

49.00 Lei

Niciodata nu e prea tarziu pentru o minune.

 

 

Cand o femeie in varsta Il implora pe Dumnezeu sa-i dea ocazia de a-si revedea fiica ce i-a fost luata din brate in urma cu aproape optzeci de ani - ar putea rugaciunea ei sa fie implinita?

In vara anului 1928, Minka, fata de saisprezece ani, se pregatea sa participe la picnicul organizat cu cercul de cusut. Era una dintre acele ocazii rare cand putea sa scape de indatoririle de la ferma, sa imbrace o rochita draguta si sas e distreze in compania celorlalte fete. Se anunta o zi de neuitat.

Si chiar a fost... Dar nu in felul cum si-a imaginat Minka. Tarata spre un palc de copaci, tanara fusese agresata d eun strain cu palarie de cowboy. In vremea aceea, Minka inca credea ca berzele aduc copiii, dar avea sa afle doar in cateva luni ca ea va da nastere unui copil.

Aceasta poveste de viata s-a derulat pe o perioada de aproape de o suta de ani. Ce poate sa insemne  pentru o mama tanara sa fie nevoita sa faca un sacrificiu tulburator, acela de a renunta la fiica ei nou-nascuta, pentru a-i oferi acesteia posibilitatea sa se bucure de viata pe care o merita? Si cum ar putea ea sa pastreze acele amintiri de neuitat pe parcursul unor ani atat de schimbatori in istoria Americii?

Si in final, oare chiar ar putea Minka sa creada intr-un miracol din partea lui Dumnezeu? Asteptarea este o povese adevarata de neuitat despre credinta care invinge, despre iertarea care ne elibereaza si despre dragostea care nu se uita niciodata.