Barbati si femei, de Larry Crabb

Cum se poate ajunge la o casnicie durabila?   Atat barbatii cat si femeile se confrunta cu o problema grava, care se dovedeste a fi dusmanul de moarte al unei bune relationari. Problema este urmatoare: suntem preocupati, in primul rand si mai presu...

35.00 Lei

Cum se poate ajunge la o casnicie durabila?

 

Atat barbatii cat si femeile se confrunta cu o problema grava, care se dovedeste a fi dusmanul de moarte al unei bune relationari. Problema este urmatoare: suntem preocupati, in primul rand si mai presus de orice, de noi insine. Fiecare din noi, fara sa rosim la aceasta, suntem dominati in cel mai inald grad de preocuparea pentru propria bunastare. De orice natura ar fi aceasta.

Oferind numeroase exemple din activitatea sa de consilier, Larry Crabb ne arata cum ne putem redirectiona atentia dinspre propria persoana spre persoana de langa noi, sau cum spune el, cum sa devenim "centrati pe celalalt".

Dr. Crabb sustine ca intre barbati si femei exisa diferente importante, care, intelese si recunoscute ca atare, pot duce la o satisfactie profunda pe care fiecare dintre parti o poate simti relativ la cealalta, o satisfactie care sa dureze intreaga vaiata.