Biblia - Speranţă în suferinţă - copertă albastră

Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, constituie un manual complet care ne descoperă voia lui Dumnezeu și ne învață cum să ne împlinim menirea pe pământ. Totuși, în fiecare etapă și la fiecare răscruce a vieții, o căută...

170.00 Lei

Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, constituie un manual complet care ne descoperă voia lui Dumnezeu și ne învață cum să ne împlinim menirea pe pământ. Totuși, în fiecare etapă și la fiecare răscruce a vieții, o căutăm cu alte așteptări și o privim dintr-o altă perspectivă: Când trebuie să luăm o decizie importantă; când suntem în căutarea unui drum; când stabilim relații sau când acestea încep să se destrame; când simțim că ne fuge pământul de sub picioare sau, dimpotrivă, că suntem puternici și apreciați...; și, mai ales, când ne confruntăm cu pierderea sau cu suferința și încrederea ni se clatină. Biblia – speranță în suferință este tocmai pentru astfel de momente (care uneori ni se par veacuri), ca să ne fie mai ușor să punem întrebările potrivite și să găsim răspunsurile din partea Aceluia care nu ne părăsește niciodată. De fiecare dată, în ea vom descoperi Speranța!

Textul biblic folosit în Vechiul Testament este cel din Ediția Cornilescu, iar în Noul Testament s-a optat pentru Ediția Dumitru Cornilescu Revizuită (EDCR).

Pe lângă textul biblic, Biblia – speranță în suferință conține o scurtă introducere a fiecărei cărți biblice, portretele unor oameni care au trăit, direct sau indirect, experiența suferinței, scurte repere biblice, texte devoționale și mesaje speciale de încurajare din partea editorului principal al acestui proiect, Joni Eareckson Tada.

Dimensiuni pagini: 23x16 cm

Margini aurii

Pagini: 1342 pagini
Format 16 x 23 cm
Data publicarii: 2023
Editura: NU
Limba: română