Biblia celor mici, de Raquel Rodriguez

Un volum care aduna intre copertile sale povestiri biblice pe intelesul copiilor!O carte cu ilustratii vii, frumos colorate! O colectie de istorisiri din cea mai fascinanta carte a istoriei - Biblia!O incantare pentru cei mici!Ilustrator: Wanderley Scort...

40.00 Lei

Un volum care aduna intre copertile sale povestiri biblice pe intelesul copiilor!
O carte cu ilustratii vii, frumos colorate!

O colectie de istorisiri din cea mai fascinanta carte a istoriei - Biblia!
O incantare pentru cei mici!

Ilustrator: Wanderley Scortegagna

Dragi copii,

Cartea pe care o tineti in mana a fost realizata special pentru voi. Veti gasi in paginile ei povestiri biblice despre eroii lui Dumnezeu. Veti afla cum a creat Dumnezeu lumea in care traim si veti putea sa invatati, din istoria personajelor prezentate, despre felul in care Dumnezeu este alaturi de oamenii credinciosi.

In prima parte a cartii o sa va intalniti cu prima familie creata de Dumnezeu. Este vorba despre Adam si Eva. De asemenea, o sa aflati povestea unui om care a stat trei zile in burta unui peste, dar si intamplari din viata lui Daniel, un baiat care L-a iubit mult pe Dumnezeu.

Partea a doua a cartii va prezinta mai multe intamplari din viata lui lsus Hristos. Veti citi despre nasterea Lui si despre minunile pe care le-a facut.

Va dorim o calatorie placuta m lumea "Bibliei celor mici!"

---

Nr. pagini: 188 

Dimensiune: 13. 5 x 17. 5 cm

Coperta: cartonata