Biblia Familiei. Povestiri, meditații și rugăciuni pentru fiecare zi

O Biblie pentru toată familia, ideală pentru un timp devoțional împreună cu copiii. O meditație pentru fiecare zi a anului, cu un titlu captivant, cu aplicații contemporane. O Biblie care poate sădi în sufletul copiilor dragostea de C...

85.00 Lei

O Biblie pentru toată familia, ideală pentru un timp devoțional împreună cu copiii.

O meditație pentru fiecare zi a anului, cu un titlu captivant, cu aplicații contemporane. O Biblie care poate sădi în sufletul copiilor dragostea de Cuvânt.

Citirea Bibliei este benefică pentru oricine, copil, tânăr sau adult. La orice vârstă putem avea o înțelegere a mesajului lui Dumnezeu și nimeni nu e prea mic pentru a începe să intre în contact cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Biblia familiei pe care o propunem cititorilor, copii și părinți, este scrisă în acest scop. Conține pentru fiecare zi a anului un pasaj biblic (adunând uneori mai multe capitole cu o temă comună), având un titlu captivant, câteva idei din textul biblic și o rugăciune. Poate fi citită pe rând sau tematic, folosind indexul de la sfârșit. Poate fi citită individual sau, de preferință cu familia în timpul devoțional. Astfel, se poate dovedi extrem de utilă în dezvoltarea obiceiului de a citi zilnic din Scriptură.

 

Pagini: 400 pagini
Format 17 x 24 cm
Data publicarii: 2022
Autor: Sally Ann Wright
Editura: NU
Limba: română