Biblia in fiecare zi pentru copii

Această nouă Biblie pentru copii include toate evenimentele importante. Cartea conține 365 de povestiri însoțite de citate biblice, astfel încât cititorii să se familiarizeze cu stilul și limbajul Bibliei pe...

70.00 Lei

Această nouă Biblie pentru copii include toate evenimentele importante. Cartea conține 365 de povestiri însoțite de citate biblice, astfel încât cititorii să se familiarizeze cu stilul și limbajul Bibliei pentru adulți. Conține și o enciclopedie.

365 de povestiri însoțite de citate biblice. Conține și o enciclopedie!

Este o Biblie ideală pentru tranziția spre Biblia mare. Include evenimentele importante ale planului lui Dumnezeu, subliniind legăturile dintre ele. Cartea conține 365 de episoade semnificative ale istoriei biblice, ilustrate foarte frumos. Pe marginile textului povestirii se află versetele cele mai importante ale pasajului biblic care redă întâmplarea respectivă.

Biblia în fiecare zi pentru copii este ideală pentru stimularea apetitului pentru citit a copiilor, iar prin structura ei îi pregătește pe aceștia pentru citirea zilnică a Bibliei.

La sfârșit există o enciclopedie care ajută la înțelegerea contextului povestirilor prezentând într-un limbaj
accesibil noțiuni despre viața oamenilor în timpurile biblice: hrana, agricultura, viața de familie, îmbrăcămintea, casele, cetățile și orașele religia, munca, comerțul și călătoriile, civilizația.

autor Rhona Davies, ilustrații de Marcin Piwowarski

350 de pagini color, de format mare (19 x 26 cm.), legate impecabil într-o copertă cartonată fac din această carte un cadou absolut deosebit!

 

Nr. pagini: 350

Dimensiune: 19 x 26 cm

Coperta: cartonata