Biblia pentru copii LION

Cuprinde istorisiri din Vechiul Testament și Noul Testament  Editia original publicată în Anglia sub titlul "Biblia Lion pentru copii" de către Editura Lion Hudson IP LTD Oxford, AngliaTraducere şi adaptare: Societatea Bibli...

50.00 Lei

Cuprinde istorisiri din Vechiul Testament și Noul Testament  

Editia original publicată în Anglia sub titlul "Biblia Lion pentru copii" de către Editura Lion Hudson IP LTD Oxford, Anglia

Traducere şi adaptare: Societatea Biblică Interconfesională din România

În această Biblie pentru copii s-a încercat să se redea amploarea textului biblic, exprimată într-o varietate bogată de istorisiri, povestiri și cântări. Nu este nevoie să limităm cititorii mai tineri  la o versiune prescurtată. În acest fel acestea vor provoca cititorii să aibă propriile reflacții, întrebări si raspunsuri.

Repovestirea din această carte arată, de asemenea, modul în care oamenii au aprofundat de-a lungul secolelor, cunoașterea despre Dumnezeu. Există o mare diferență între lumea dură și, uneori, războinică din Vechiul Testament și iubirea, iertarea pe care le aduce Isus generații mai târziu. Cu toate acestea, există o continuitate de-a lungul Bibliei și o unitate profundă, care au influențat modul în care s-a scris această repovestire.

Personajele biblice sunt conforme cu cele din versiunea Cornilescu.

Carte foarte bine editată, coperţi groase, lucioase, bine legată, cu numeroase ilustratii frumos colorate, un cadou frumos pentru fiecare copil.

 

Nr. pagini: 352

Dimensiune: 17 x 21 cm 

Coperta: cartonata

An aparitie: 2022