Biblia si Rugaciuni pentru cei micuti, de Sarah Toulmin si Kristina Stephenson

Dimensiune: 110 x 140 mmNumar pagini: 224 Biblia si rugaciuni pentru cei micuti este un set de 2 carti-cadou. Destinate mai ales copiilor între 1 si 3 ani, cele doua carticele le ofera micutilor posibilitatea sa paseasca in lumea biblica a Vec...

37.00 Lei

stoc epuizat

Dimensiune: 110 x 140 mm
Numar pagini: 224

Biblia si rugaciuni pentru cei micuti este un set de 2 carti-cadou. Destinate mai ales copiilor între 1 si 3 ani, cele doua carticele le ofera micutilor posibilitatea sa paseasca in lumea biblica a Vechiului si a Noului Testament si, de asemenea, sa invete sa se roage.

Biblia pentru cei micuti cuprinde 20 de istorioare biblice repovestite în cuvinte simple, accesibile copiilor si ilustrate cu imagini color, atractive. Rugaciuni pentru cei micuti contine scurte rugaciuni de multumire catre Dumnezeu – rostite fie din perspectiva mamicilor, fie din cea a copiilor –, desprinse din experientele zilnice, mereu imbogatite, ale copilasilor. Iti multumim, Doamne, pentru toti scumpii copilasi. Iti multumim pentru ochii lor mari, pentru zambetele entuziaste si pentru chipurile lor increzatoare. Iti multumim pentru darul minunat care sunt ei pentru noi. Ajuta-ne sa ii invatam mai mult despre Tine si despre dragostea ce o ai pentru ei. Amin.