Biblia si viitorul, de Anthony A. Hoekema

Cartea profesorului doctor A. Hoekema, constituie o contributie importanta la intelegerea profetiilor biblice si a escatologiei. Distinctia pe care o face intre escatologia inaugurata si cea viitoare reflecta cu competenta perspectiva scripturala, iar opi...

12.00 Lei

Cartea profesorului doctor A. Hoekema, constituie o contributie importanta la intelegerea profetiilor biblice si a escatologiei. Distinctia pe care o face intre escatologia inaugurata si cea viitoare reflecta cu competenta perspectiva scripturala, iar opiniile sale in legatura cu aceste probleme demonstreaza un echilibru si o sobrietate care lipsesc adeseori din dezbaterile acestui subiect din Noul Testament. Autorul este la curent cu tendintele si teoriile contemporane. Spiritul in care scrie este calm, corect si judicios, iar prezentarea materialului si concluziile, deosebit de bine organizate.

Pe tot parcursul cartii, scopul sau este sa largeasca orizontul invataturilor profetice din Scriptura, lucru pe care il face cu multa profunzime si reverenta. Abordarea sa este lipsita de senzationalismul care caracterizeaza scrierile recente referitoare la acelasi subiect. Cei ce studiaza in mod serios doctrinele biblice cu privire la viitor vor gasi prezentul volum ca fiind un manual deosebit de folositor.

Te-ar mai putea interesa...