Biblie de studiu pentru o viata deplina (editie de lux, piele, gri/negru)

Traducerea Dumitru CornilescuCoperta este din piele, culoare gri/negruIndex  Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste,...

220.00 Lei

stoc epuizat

Traducerea Dumitru Cornilescu
Coperta este din piele, culoare gri/negru
Index 

Biblia de Studiu pentru o viata deplina este destinata sa va ajute ca sa castigati o intelegere mai complexa a Cuvantului lui Dumnezeu, prin care puteti creste in dragoste, in curatie si credinta fata de Domnul Isus Hristos.
Caracteristicile speciale si auxiliare ale Bibliei sunt urmatoarele: Titluri pe sectiuni Textul biblic este prevazut cu titluri pe sectiuni pentru a va ajuta sa intelegeti mai usor subiectul si continutul fiecarei sectiuni. Notele de studiu sunt in partea de jos, aproape pe fiecare pagina. Notele se impart in cinci clase: expozitionale, teologice, devotionale, etice, practice. Ele ofera referinte largi din Sciptura care confirma comenteriile facute in note si care va vor ajuta la alte studii biblice mai profunde. Articole Articolele trateaza subiecte importante si critice intr-un mod mai cuprinzator decat notele.

 

Introducerile

Fiecare carte a Bibliei are o introducere care cuprinde:
(1) o schita a cartii;
(2) o expicatie a fondului cartii si a cadrului istoric, informatii despre autor, imprejurari si data scierii;
(3) o descriere a scopului original al cartii;
(4) o privire generala a continitului ei;
(5) o lista a caracteristicilor si sublinierilor speciale ale cartii;
(6) propunerea unui plan de lectura pentru parcurgerea Bibliei intr-un an.

Indicatorii tematici Pe multe pagini veti gasi unul din cele douasprezece simboluri de pe marginea paginii. Tabelele In interiorul Bibliei de studiu se gasesc diferite tabele care va vor ajutaca, dintr-o privire, sa cunoasteti mai mult despre Biblie si invataturile ei asupra unor subiecte ca: Activitatea lui Isus, Imparatia lui Dumnezeu, ultimele zile ale istoriei, darurile Duhului Sfant ... Hartile In textul Bibliei au fost incluse noua harti ca sa va ajute sa intelegeti unde au avut loc evenimentele despre care se scrie in Biblie. Indicele de subiecte Concordanta Pentru a va ajuta sa gasiti mai repede si usor versetele din Biblie a fost adaugata si o concordanta. Suntem incredintati ca veti gasi o bogata binecuvantare folosind Biblia de studiu pentru o viata deplina. Rugaciunea noastra este ca, prin aceasta carte, cunostinta voastra in Cuvantul lui Dumnezeu, experienta prezentei Duhului Sfant si umblarea voastra zilnica impreuna cu Hristos, in adevar si neprihanire, sa sporeasca.