Binecuvantarea familiei, de Rolf Garbor

Cartea "Binecuvantarea familiei" de Rolf Garborg, va aduce binecuvantare in multe familii si in multe vieti pentru ca ea contine invatatura biblica despre binecuvantare.Din lectura ei vom intelege ca, in calitate de copii ai lui Dumnezeu, suntem chemati s...

19.90 Lei

Cartea "Binecuvantarea familiei" de Rolf Garborg, va aduce binecuvantare in multe familii si in multe vieti pentru ca ea contine invatatura biblica despre binecuvantare.
Din lectura ei vom intelege ca, in calitate de copii ai lui Dumnezeu, suntem chemati sa-i binecuvantam pe cei din jurul nostru si sa fim o binecuvantare pentru ei.
Binecuvantarea celorlalti trebuie sa devina modul nostru de viata si nu numai al nostru, ci al copiilor nostri si al generatiilor ce vor urma.
Binecuvantarea este o rostire a credintei. "Si fara credinta este cu neputinta sa-I fim placuti lui Dumnezeu." "Binecuvantati... caci la aceasta ati fost chemati sa mosteniti binecuvantarea"

-- Nelu Mehedinti

"Dupa ce am citit cartea lui Rolf, 'Binecuvantarea familiei', mi-am dat imediat seama ca abordeaza unul dintre cele mai importante aspecte cu care este confruntata familia din zilele noastre. Recomand oricui este interesat sa impartaseasca altora bunatatea si favoarea lui Dumnezeu, sa citeasca din nou si din nou aceasta carte."

-- Zig Ziglar - autor si vorbitor motivational

"Daca poti citi aceasta carte fara sa ai un nod in gat, inseamna ca ceva nu e in ordine cu gatul tau."

-- Jerry B. Jenkins - Coautor al seriei "Left Behind", aflata in topul celor mai bine vandute carti alcatuit de New York Times.

"Trebuie sa fii binecuvantat pentru a fi o binecuvantare pentru altii. Paharul lui Rolf revarsa binecuvantari. Fiti contagiosi."

-- Mark Victor Hansen - Coproducator al seriei bestseller "Supa de pui pentru suflet" aflata in topul celor mai bine vandute carti alcatuit de New York Times.

"Asa cum ne arata Rolf Garborg... nu e nimic mai intelept decat a invata calea lui Dumnezeu de a-Si transmite binecuvantarea de la o generatie la alta."

-- Jack W. Hayford - pastor fondator/rector, Biserica Church on the Way, al colegiului The King’s College si al Seminarului Van Nuys, CA

"In fiecare seara cand ii puneam in pat pe cei sase copii ai nostri, auzeam intrebarea: 'Poti sa-mi dai binecuvantarea acum?' Chiar daca copilasii nostri au crescut si sunt acum tineri adulti, isi aduc mereu aminte prin binecuvantarea familiei lor ca sunt iubiti de Dumnezeu, ca se bucura de aprecierea parintilor, ca au un viitor stralucit care-i asteapta ca urmasi ai lui Hristos. Traditia 'binecuvantarii familiei' pe care o impartaseste Rolf in aceasta carte, a devenit o parte nepretuita si vitala a vietii noastre de fiecare zi."

-- Kirk si Chelsea Cameron - actori ai serialului de televiziune difuzat la nivel natinoal in SUA, "Growing Pains"

CUPRINS

Cuvant inainte
Introducere
1. Inceputurile binecuvantarii
2. Binecuvantarea biblica
3. Binecuvantarea familiei
4. S-o facem sa functioneze
5. Inceputul
6. O acoperire pozitiva
7. Numele contine binecuvantare
8. Binecuvantari care vindeca
9. Nu poti taia rumegusul
10. Pretuiti fiecare moment
11. Largind cercul
12. Binecuvantarea ca mod de viata
Note
Apendice
Despre autor

Rolf Garborg si-a inceput lucrarea in industria publicarii de carte crestina in anul 1966 la varsta de douazecisidoi de ani pe cand lucra ca misionar in Puerto Rico si vindea carti de la usa la usa. Acel inceput umil s-a dezvoltat si a dus la intemeierea pe acea insula a unui centru de succes de distribuire de literatura crestina, precum si la infiintarea organizatiei Editorial Betania, o editura spaniola care functioneaza si in prezent.
La intoarcerea in Statele Unite in anul 1975, Rolf si-a continuat activitatea la conducerea unor edituri inainte de a fonda impreuna cu asociatii sai compania Garborg’s, specializata in cadouri crestine. Dupa vanzarea acesteia in anul 2001, Rolf a pus bazele companiei Garborg & Associates, o societate de consultanta in domeniul publicarii de carte crestina si al industriei cadourilor.
Cariera lui Rolf l-a purtat in toate cele cincizeci de state americane si in peste nouazeci de tari, oferindu-i oportunitatea de a binecuvanta si de a fi binecuvantat in toata lumea.
Rolf este casatorit de peste patruzeci de ani cu Mary. Amandoi sunt binecuvantati cu doi copii si cinci nepoti. Rolf si Mary locuiesc in prezent in statul american Minnesota.

Te-ar mai putea interesa...