Biserica lui Hristos, de R. Lamar Vest si Steven J. Land

Biserica lui Hristos marturie, innoire si echilibru duhovnicesc   Revendicarea marturiei: istorisirea personala si istorisirea crestina Innoire spirituala: suferinta si slava Echilibru spiritual: recuperarea promisiunii   Biserica lui Hri...

46.00 Lei

Biserica lui Hristos

marturie, innoire si echilibru duhovnicesc

 

Revendicarea marturiei: istorisirea personala si istorisirea crestina

Innoire spirituala: suferinta si slava

Echilibru spiritual: recuperarea promisiunii

 

Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc a dr. R. Lamar Vest vine ca un raspuns la una dintre cele mai stringente intrebari pe care, cu siguranta, ni le-am pus cu totii in ultima vreme: Care este calea pe care trebuie sa o urmeze Biserica Domnului in anii ce ne stau inainte?

Intr-o lume plina de modele ale succesului, autorul ne arata ca, daca ne dorim o Biserica puternica, vie, si care sa-si indelineasca mandatul incredintat ei de catre Domnul Hristos, nu trebuie sa scapam din vedere cateva concepte cheie: marturia crestina pe care cei din jur o vad in noi; o dorinta fierbinte pentru innoirea sanatoasa, biblica a vietii bisericesti si, in fine, pastrarea unui echilibru fin intre mostenirea primita de la inaintasii nostri si viziunea pe care o avem cu privire la viitorul nostru ca Biserica.

Chiar daca dr. R. Lamar Vest descrie, in principiu, situatia Bisericii Penticostale din America de nord, consider ca realitatile surprinse de el in acest volum sunt foarte relevante pentru situatia Bisericii Penticostale romanesti, de aceea recomand aceasta lucrare tuturor slujitorilor si credinciosilor penticostali.

Pastor lector univ. dr. Ioan Brie,

Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti

 

Autorii dr. R.Lamar Vest si dr. Steven J. Land, care beneficiaza de o bogata experienta, atat pe taram pastoral, cat si pe taram academic, ne ofera in acest volum o analiza pertinenta si in acelasi timp unica a Bisericii Crestine Penticostale, sub raportul teologic si al experientei si alujirii pastorale de factura penticostala.

Recomand cu caldura tuturor slujitorilor bisericii si tuturo membrilor ei sa lectureze acest volum, pentru ca el ne va ajuta pe toti sa intelegem mai bine prezentul in lumina trecutului si sa intrezarim problemele la care va trebui sa faca fata Biserica Crestina Penticostala din Romania, asa incat in anii in care vor urma sa ramana in voia lui Dumnezeu si sa-si indeplineasca cu succes misiunea incredintata ei de Domnul Isus Hristos.

Lector Univ.dr. Romulus Ganea,

Decanul Facultatii de Teologie Penticostala a ITPB