Buruiana cu nume rau

Credeti ca este posibil ca Domnul Isus sa fi afirmat un adevar valabil si in cazul copiilor atunci cand a spus: „Caci din prinosul inimii vorbeste gura”? Dupa cum buruienile cresc si ajung sa napadeasca semanaturile de pe camp, tot asa si paca...

20.00 Lei

Credeti ca este posibil ca Domnul Isus sa fi afirmat un adevar valabil si in cazul copiilor atunci cand a spus: „Caci din prinosul inimii vorbeste gura”? Dupa cum buruienile cresc si ajung sa napadeasca semanaturile de pe camp, tot asa si pacatul poate fi lasat sa creasca in inima copiilor alaturi de alte lucruri bune, fiind trecut cu vederea sau neobservat atat de copii, cat si de parintii lor.

„Buruiana cu nume rau”, una dintre cartile care de-a lungul anilor a contribuit la formarea caracterului copiilor si a inregistrat un impact semnificativ asupra lor, vorbeste despre pericolul fatarniciei si al neprihanirii personale. Cat de usor le este chiar si copiilor crescuti in familii crestine, vazandu-i pe altii mai rai decat ei, sa ignore propriile lor greseli!


CUPRINS

Capitolul 1. O scrisoare
Capitolul 2. Inca doua scrisori
Capitolul 3. Dezvaluirea caracterului
Capitolul 4. Mai multa dezvaluire a caracterului
Capitolul 5. Caracterul se dezvaluie si mai mult
Capitolul 6. Campul cu trifoi
Capitolul 7. O alta vizita la terenul cu trifoi
Capitolul 8. Morala
Capitolul 9. Marturisirea
Capitolul 10. Turtureaua
Capitolul 11. Samanta buna rasare

Te-ar mai putea interesa...