C. S. Lewis: Maestrul Povestitor -- seria Biografii

Istoria vieții unor oameni care au răspuns chemării lui DumnezeuC.S. Lewis (1898-1963)În mintea lui Jack era un amalgam de idei. Ce putea el să facă cu un faun care alerga printr-o pădure înzăpezită, ținând o umbrelă în m...

32.00 Lei

Istoria vieții unor oameni care au răspuns chemării lui Dumnezeu

C.S. Lewis (1898-1963)

În mintea lui Jack era un amalgam de idei. Ce putea el să facă cu un faun care alerga printr-o pădure înzăpezită, ținând o umbrelă în mână, și cu un grup de copii evacuați din Londra, plictisiți de moarte în compania unor vârstnici? În scurtă vreme, Jack a încropit schița unei povești despre fermecătorul tărâm Narnia, care avea să captiveze milioane de copii.

Convins fiind că adevărurile lumii în care trăim pot fi transmise într-un mod excepțional prin intermediul poveștilor, profesorul de literatură a scris mai mult de treizeci de cărți pe diverse teme, inclusiv teologie, fantasy și science fiction.

Într-o perioadă marcată de două războaie mondiale, Lewis a încercat să găsească răspunsuri la cele mai importante întrebări despre viață și credință. Cunoscut pentru tenacitatea lui de a căuta adevărul cu sinceritate, perspicacitate și creativitate și convins că istoria lui Isus este adevărata Poveste, Jack, care pentru o vreme s-a declarat ateu, a ajuns să fie cunoscut drept unul dintre cei mai remarcabili autori creștini ai secolului XX.
 
Despre autori

JANET și GEOFF BENGE (soț și soție) sunt autori cu peste treizeci de ani de experiență. Janet a fost profesoară de gimnaziu. Geoff este licențiat în istorie. Originari din Noua Zeelandă, soții Benge au slujit timp de zece ani în cadrul organizației Youth With A Mission. Aceștia au două fiice, Laura și Shannon, și un fiu adoptat, Lito. În prezent locuiesc în Orlando, Florida.

Pagini: 164 pagini
Format 13, 5 x 20, 5 cm
Data publicarii: 2023
Autor: Janet Benge, Geoff Benge
Editura: NU
Limba: română