Cadoul, de Norma Bristol Fischer

Norma Bristol Fischer are o pasiune pentru a spune copiilor povestiri din Evanghelie. Cadoul este un exemplu al stilului ei unic de a folosi animale ca sa redea adevaruri biblice. Ca si parinte, bunic sau prieten, oferind CADOUL unui copil va fi o minunat...

9.90 Lei

stoc epuizat

Norma Bristol Fischer are o pasiune pentru a spune copiilor povestiri din Evanghelie. Cadoul este un exemplu al stilului ei unic de a folosi animale ca sa redea adevaruri biblice. Ca si parinte, bunic sau prieten, oferind CADOUL unui copil va fi o minunata expresie a dragostei tale pentru el. Indiferent de ocazie cartea aceasta pentru copii va fi un dar special.

Matusa Martina, ursoaica Panda, locuieste intr-o casa mare si veche. Ea iubeste copiii. De multe ori, micutii ei prieteni o viziteaza pentru ca la ea este asa de bine! Nimeni altcineva nu spune povesti asa de frumoase ca matusa Martina. In fiecare saptamana, copiii o viziteaza pentru a auzi o noua poveste. A fost ziua de nastere a matusii Martina. Copiii au venit si i-au cantat "La multi ani, matusa Martina!" Fiecare copil a avut un cadou pentru ea. De cate ori deschidea cate un cadou zambea.

"Aceste cadouri sunt asa de dragute!", spuse Martina. "Multumesc mult! Ele imi aduc aminte de cel mai grozav cadou care a fost facut vreodata. Nimeni nu a mai dat asa de mult. Sa vedem, cum sa va explic?"

Martina se gandi pentru un moment. "Da, imi aduc aminte - este o poveste foarte frumoasa si interesanta," spuse ea. "La inceput este fericita, apoi devine un pic mai trista, dar are un final fericit!"

Vrei sa afli povestirea matusii Martina?
Vrei sa-ti faci copilul fericit?
Vrei ca sa faci un cadou frumos copilului tau?
Vrei sa aduci cerul in inima unui copil?

Aceasta carte te va ajuta sa realizezi ce ti-ai propus.