Caile supranaturale ale familiei regale, de Kris Valloton & Bill Johnson

Caile supranaturale ale familiei regale iti dezvaluie adevarata ta identitate, aceea de copil al Regelui regilor, de mostenitor regal al Imparatiei eterne a lui Dumnezeu. Bill Johnson si Kris Vallotton denunta „mentalitatea de sclav“ pe care m...

37.90 Lei

stoc epuizat

Caile supranaturale ale familiei regale iti dezvaluie adevarata ta identitate, aceea de copil al Regelui regilor, de mostenitor regal al Imparatiei eterne a lui Dumnezeu. Bill Johnson si Kris Vallotton denunta „mentalitatea de sclav“ pe care multi crestini o au si iti prezinta mostenirea ta regala dobandita prin actul suprem de rascumpărare al lui Cristos.

Ca membru al familiei regale a lui Dumnezeu, ai autoritatea:

• sa raspandesti puterea harului si a milei Regelui;

• sa gandesti si sa actionezi prin autoritatea Sa;

• sa aduci la lumina calitatile regale pentru generatiile viitoare;

• sa promovezi onoarea si smerenia – cu incredere;

• sa cultivi dragostea Lui pentru oameni.

Experientele personale supranaturale ale autorului te vor convinge de propriul tau statut regal si te vor inspira sa ii ceri Tatalui – Regele regilor – darul mostenirii tale personale.

Bill Johnson este autorul de succes al cartii Puterea supranaturală a unei minţi transformate si a impartasit cu mii de oameni, din intreaga lume, revelatiile sale sanatoase din punct de vedere biblic. Kris Vallotton instruieste si pastoreste echipe profetice de oameni care sa echipeze o generatie „in duhul lui Ilie“, pentru secerisul vremurilor de sfarsit. Alaturi de sotia sa, cu care e casatorit de 30 de ani, Kris a infiintat scoli de slujire supranaturala, in intreaga lume.