Cand cerul invadeaza pamantul, de Bill Johnson

Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu cu privire la lucrurile mi...

37.90 Lei

stoc epuizat

Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu cu privire la lucrurile miraculoase.

Bill Johnson nu doar ne invata despre supranatural, ci ni-l transmite si noua prin faptul ca ne schimba felul in care gandim. Daca nu umbli in domeniul miracolelor, atunci traiesti cu mult sub dreptul pe care l-ai primit din nastere! Asezand, cu grija, o fundatie construita pe baza biblica, pentru ca noi sa putem umbla in puterea supranaturala a lui Dumnezeu, "Cand cerul invadeaza pamantul" ofera tot echipamentul de care ai nevoie ca sa experimentezi miracole in fiecare zi.

 

"Aceasta carte e o lectura obligatorie pentru toti oamenii care isi doresc sa umble in taramul supranatural al Duhului Sfant, in viata lor de zi cu zi. Am fost atat de atinsa de Domnul in timp ce am citit-o, incat am explodat de credinta! De-abia puteam s-o las din mana."

-- Heidi G. Baker, Ph.D, director Iris Ministries, co-autor: "There is Always Enough"

 

"«Cand cerul invadeaza pamantul» este o carte revolutionara. E umpluta cu credinta, de la inceput pana la sfarsit. Crestinii obisnuiti vor incepe sa vada niste miracole extraordinare intamplandu-se in viata lor de zi cu zi, atunci cand vor incepe sa accepte provocarile pe care le lanseaza aceasta carte."

-- Wes Campbell, co-fondator: New Life Church


"Atentie! Continutul acestei carti te va confrunta cu indoiala, necredinta si boala din viata ta si va face ca asteptarile pe care le ai de la Dumnezeu sa mearga dincolo de nivelul maxim! Multe carti m-au inspirat, insa "Cand cerul invadeaza pamantul" m-a provocat. Iti garantez ca ti se va naste o credinta autentica in inima, iar tu vei fi schimbat."

-- Jim Goll, co-fondator: Ministry to the Nations, autor: "The Art of Intercession", "Wasted on Jesus" si "The Coming Prophetic Revolution"


Bill Johnson face parte din a cincea generatie de pastori din familia sa si a primit o mostenire bogata in Duhul Sfant. Bill si sotia sa, Beni, sunt pastori seniori la Biserica Bethel din Redding, California. Toti cei trei copii ai lor si familiile acestora sunt dedicati slujirii. Bill si Beni au noua nepoti minunati.


CUPRINS

Dedicatie
Multumiri
Aprecieri
Nota autorului
Cuvant inainte
Introducere

Capitolul 1. Viata crestina normala
Capitolul 2. Restabilirea misiunii
Capitolul 3. Pocaieste-te si vezi
Capitolul 4. Credinta care ne ancoreaza in nevazut
Capitolul 5. Aducand cerul pe pamant prin rugaciune
Capitolul 6. Imparatia si Duhul
Capitolul 7. Ungerea si duhul anticristului
Capitolul 8. Invatatura care sa duca spre o intalnire
Capitolul 9. Lucrarile Tatalui
Capitolul 10. Lipsa de putere te face inutil si instabil
Capitolul 11. Pretul ridicat al puterii scazute
Capitolul 12. Datoria noastra fata de lume: o intalnire cu Dumnezeu
Capitolul 13. Identitatea pe care o avem in aceasta lume
Capitolul 14. Luptand pentru invazie!
Capitolul 15. Cum sa ratezi o trezire
Capitolul 16. Infiltrandu-ne in sistem
Capitolul 17. Trezirea de azi

Te-ar mai putea interesa...