Cand iubirea imi iese in cale, de Lori Copeland

Când găsești iubirea pentru care merită să lupți… Michigan, 1873 – Când Tess Wakefield se trezește după un accident de căruță îngrozitor, afla că și-a pierdut memo...

40.00 Lei

Când găsești iubirea pentru care merită să lupți…

Michigan, 1873 – Când Tess Wakefield se trezește după un accident de căruță îngrozitor, afla că și-a pierdut memoria. În perioada de convalescență, își pierde și inima, pe care i-o răpește chipeșul pădurar și maistru al taberei de cherestea, Jake Lannigan. Dar nu totul decurge lin.
Jake bănuiește cine este femeia care suferă de amnezie: moștenitoarea răsfățată a afacerii Wakefield Cherestea! El crede că accidentul îi oferă șansa de a-i arăta lui Tess că are datoria să replanteze copacii, nu să investească moștenirea în deschiderea altor buticuri fandosite de modă.
Pe măsură ce Tess se obișnuiește cu viața în tabără, Jake descoperă primul licăr al unei iubiri tot mai mari. El vrea să îi spună adevărul, dar, până să facă lucrul acesta, identitatea ei este dezvăluită și amândoi găsesc că simțămintele lor nu sunt cele mai potrivite. Va interveni Dumnezeu ca să le arate celor doi îndărătnici că doar El, în înțelepciunea Sa, le poate uni vreodată viețile?