Cand ti s-a gresit, de Erwin W. Lutzer

Ti s-a gresit. Au fost spuse minciuni despre tine? Ai fost respins? Poate ai fost victima abuzului. Poate fi o promisiune incalcata. Sau cineva ti-a tradat increderea.Este de inteles ca sa fii manios. Aceste cicatrice striga dupa dreptate! Dar ce se inta...

23.90 Lei

Ti s-a gresit.

Au fost spuse minciuni despre tine? Ai fost respins? Poate ai fost victima abuzului. Poate fi o promisiune incalcata. Sau cineva ti-a tradat increderea.
Este de inteles ca sa fii manios. Aceste cicatrice striga dupa dreptate! Dar ce se intampla daca dreptatea nu este posibila pe acest pamant? Ce se intampla daca pericolul nu poate fi inlaturat? Ce se intampla atunci?

Trebuie sa iei o decizie.

Poti sa te tii tare de mania ta pana suferinta va construi o inchisoare de amaraciune. In acest caz vei trai o viata fara putere si plina de durere. Sau poti alege sa ierti.

Erwin Lutzer aduce in discutie cum sa ne raportam la oamenii dificili precum "aruncatori de sulite" si "distrugatori", dar si temperarea conflictelor dintre membrii familiei si crestinii in sala de judecata. In acest volum scurt, usor de citit, vei invata cum sa treci de la amaraciune la binecuvantare.

Alegand iertarea, alegi viata din abundenta.
Este o decizie pe care o poti lua astazi!

 

"Multi dintre noi traim sub greutatea consecintelor unor relatii dificile si rupte. Se poate face ceva in privinta asta? Aceste pagini te vor ajuta sa gasesti eliberarea din situatiile aparent imposibile. Asuma-ti riscul si citeste aceasta carte. S-ar putea sa nu mai fii niciodata la fel."

-- Michael J. Easley, presedinte si manager executiv al Institutului Moody Bible

 

"In cartea 'Cand ti s-a gresit', prietenul meu de-o viata, Erwin Lutzer, ne invata cu maiestrie principiile dumnezeiesti ale iertarii si modul in care crestinii pot gandi asemenea lui Cristos atunci cand se gasesc in mijlocul unui conflict."

-- Franklin Graham, presedinte si manager executiv al Asociatiei evanghelice Billy Graham

 

"Aproape ca nu trece o zi sa nu aud inca o intamplare despre tradare, promisiuni incalcate, si relatii deteriorate. Cartea aceasta este plina de o comoara de trimiteri biblice inspirate si sfaturi practice care, daca sunt urmate, se vor dovedi a fi calea spre libertate si, posibil, spre revitalizarea de care avem nevoie cu disperare."

-- Nancy Leigh Demoss, autoare, gazda emisiunii radiofonice Revive Our Hearts

 

CUPRINS

Introducere: Acei oameni imposibili
1. Geanta cu ofense amestecate ale diavolului
2. Puterea de orbire a unei ofense
3. II cunosti pe Cain, distrugatorul?
4. Familii in razboi: cand increderea esueaza
5. Sulite inselatoare
6. Crestinii in sala de judecata
7. De la amaraciune la binecuvantare
8. Pretul cel mare al reconcilierii
9. Cand reconcilierea esueaza
Note

Te-ar mai putea interesa...