Cararea rugaciunii, de Samuel Chadwick

Leonard Ravenhill: Sunt mereu recunoscator pentru faptul ca Samuel Chadwick a scris ''Cararea rugaciunii'' ; sunt mai recunoscator ca l-am auzit vorbind despre rugaciune; dar cel mai mult, sunt recunoscator pentru ca el s-a rugat. A fost un mare teolog. A...

8.50 Lei

stoc epuizat

Leonard Ravenhill: Sunt mereu recunoscator pentru faptul ca Samuel Chadwick a scris ''Cararea rugaciunii'' ; sunt mai recunoscator ca l-am auzit vorbind despre rugaciune; dar cel mai mult, sunt recunoscator pentru ca el s-a rugat. A fost un mare teolog. A devenit un mare invatator la amvon. Cu toate acestea, asemenea invatatorului sau, a fost in primul rand un om al rugaciunii.

Jim Cymbala: ''Cararea rugaciunii'' - este o carte foarte speciala despre un subiect vital. Majoritatea cartilor despre rugaciune doar informeaza mintea, dar Samuel Chadwick nu doar instruieste intelectul, dar inspira si inima pentru a-L intalni pe Dumnezeu la tronul harului. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta carte pretioasa deoarece mi-a influentat foarte mult viata si lucrarea.

Autorul: Nu trebuie sa faci reclama unui foc. Focul isi face singur reclama. Imi doresc sa ma fi rugat mai mult, chiar daca as fi muncit mai putin; si din adancul inimii mele, imi doresc sa ma fi rugat mai bine. Am scris din experienta vietii mele de rugaciune cu speranta ca ceea ce mi-a fost mie de ajutor poate ajuta si pe altii.

''Cararea rugaciunii'' - nu a fost scrisa pentru critici, nici pentru eruditi, ci pentru oameni necomplicati care sunt foarte religiosi si simpli in mod sincer in credinta pe care o au. Dumnezeu si rugaciunea sunt inseparabile. Credinta in Dumnezeu si credinta in rugaciune sunt esentiale si intuitive. Rugaciunea este un fapt de experienta si de-a lungul tuturor veacurilor, marturia celor care s-au rugat a fost ca Dumnezeu aude si raspunde la rugaciunile copiilor Lui.

Cuprins

I. Semnul rugaciunii
II. Invatand sa ne rugam
III. Rugandu-ne in ascuns
IV. Odaita si usa inchisa
V. Cuvantul lui Dumnezeu si rugaciunea
VI. Rugandu-ne in Numele
VII. Rugandu-ne in Duhul
VII. Rugandu-ne lui Dumnezeu, Tatal nostru
IX. Staruinta rugaciunii
X. Rasplata rugaciunii
XI. Puterea rugaciunii
XII. Rugaciunea si banalul
XIII. Rugaciunea credintei
XIV. Rugandu-ne "unii pentru altii"
XV. Rugandu-ne pentru vindecare divina
XVI. Problema rugaciunii neascultate