Cartea Jocurilor, vol 1: Genesa, de Oana Utiu

O colecție de jocuri „țesute” în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur.  Jocul îi captivează întotdeauna pe copii. Fie c...

14.90 Lei

O colecție de jocuri „țesute” în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur. 

Jocul îi captivează întotdeauna pe copii. Fie că aleargă, fie se ascund, fie construiesc ori desenează sau dezleagă jocuri de cuvinte, ei participă din toată inima în aceste activități, iar ceea ce rămâne întipărit în memoria lor trece dincolo de valoarea simbolică a amintirilor, căpătând valențe educative multiple.

Prin seria Cartea Jocurilor, Oana Uțiu pune în mâna învățătorilor și părinților un instrument prețios și util: texte biblice de citit, învățături simple și profunde, versete de memorat, toate acestea aduse în fața copiilor prin jocuri.
Această carte are paginile aranjate astfel încât să poată fi ușor foto copiate. Aveți permisiunea să faceți aceasta pentru toți copiii din grupa de care vă ocupați. Dacă doriți însă, Editura Noua Speranță vă poate oferi astfel de copii gata făcute, la un preț mult mai avantajos decât puteți obține în oricare centru de copiere.

‘Feștilă’ este un personaj simpatic care vă va însoți prin toată această colecție de jocuri. În volumul I, el vă va fi alături prin cartea Genesa la crearea lumii și a omului, veți vedea împreună pe Cain și Abel aducând jertfe și pe Enoh răpit la cer, veți fi martori ai potopului și a încercării oamenilor de a ridica Turnul Babel, veți călători alături de Avraam, de Iacov și veți lua parte la aventurile din viața lui Iosif. Toate, rezolvând jocurile propuse în acest volum.
Cartea poate fi folosită independent sau ca un material suplimentar la excelenta programă de lecții biblice, „Pași în credință”.