Cartea Jocurilor, vol 5: Evangheliile - Cine este Isus Cristos, de Oana Utiu

Jocul ii captiveaza intotdeauna pe copii. Fie ca alearga, fie se ascund, fie construiesc ori deseneaza sau dezleaga jocuri de cuvinte, ei participa din toata inima in aceste activitaţi, iar ceea ce ramane intiparit in memoria lor trece dincolo de valoare...

14.90 Lei

Jocul ii captiveaza intotdeauna pe copii. Fie ca alearga, fie se ascund, fie construiesc ori deseneaza sau dezleaga jocuri de cuvinte, ei participa din toata inima in aceste activitaţi, iar ceea ce ramane intiparit in memoria lor trece dincolo de valoarea simbolica a amintirilor, capatand valenţe educative multiple.

Aceasta carte are paginile aranjate astfel incat sa poata fi uşor fotocopiate. aveţi permisiunea sa faceţi aceasta pentru toţi copiii din grupa de care va ocupaţi. Daca doriţi insa, Editura Noua Speranţa va poate oferi astfel de copii gata facute, la un preţ mult mai avantajos decat puteţi obţine in oricare centru de copiere.

'Feştila' este un personaj simpatic care va va insoţi prin toata aceasta colecţie de jocuri. in volumul I, el va va fi alaturi prin cartea Genesa la crearea lumii şi a omului, veţi vedea impreuna pe Cain şi abel aducand jertfe şi pe Enoh rapit la cer, veţi fi martori ai potopului şi a incercarii oamenilor de a ridica Turnul Babel, veţi calatori alaturi de avraam, de Iacov şi veţi lua parte la aventurile din viaţa lui Iosif. Toate, rezolvand jocurile propuse in acest volum.

Cartea poate fi folosita independent sau ca un material suplimentar la excelenta programa de lecţii biblice, 'Paşi in credinţa'.

Prin seria Cartea Jocurilor, Oana Uţiu pune in mana invaţatorilor şi parinţilor un instrument preţios şi util: texte biblice de citit, invaţaturi simple şi profunde, versete de memorat, toate acestea aduse in faţa copiilor prin jocuri.