Cartea Jocurilor, vol 6: Evangheliile- De ce a venit Isus?, de Oana Utiu

O colecție de jocuri „țesute” în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur.  Jocul îi captivează întotdeauna pe copii. Fie c...

14.90 Lei

O colecție de jocuri „țesute” în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur. 

Jocul îi captivează întotdeauna pe copii. Fie că aleargă, fie se ascund, fie construiesc ori desenează sau dezleagă jocuri de cuvinte, ei participă din toată inima în aceste activități, iar ceea ce rămâne întipărit în memoria lor trece dincolo de valoarea simbolică a amintirilor, căpătând valențe educative multiple.

Prin seria Cartea Jocurilor, Oana Uțiu pune în mâna învățătorilor și părinților un instrument prețios și util: texte biblice de citit, învățături simple și profunde, versete de memorat, toate acestea aduse în fața copiilor prin jocuri.

Această carte are paginile aranjate astfel încât să poată fi ușor foto copiate. Aveți permisiunea să faceți aceasta pentru toți copiii din grupa de care vă ocupați. Dacă doriți însă, Editura Noua Speranță vă poate oferi astfel de copii gata făcute, la un preț mult mai avantajos decât puteți obține în oricare centru de copiere.
Alegerea unei cai drepte, atenție la căile greșite, singura cale a lui Dumnezeu, lumina pe cale, capcanele de pe cale, sunt doar câteva din adevărurile Evangheliilor care vor fi învățate de copii dezlegând coduri secrete, stabilind corespondența corectă între diverse noțiuni, căutând cuvinte în careuri de litere, citind cuvinte scrise invers, completând teste, potrivind cuvintele în fraze corecte.

14 lecții urmate de teste recapitulative elaborate și răspunsurile la aceste teste alcătuiesc un material deosebit pentru toți cei ce se ocupă de educația copiilor.

Cartea poate fi folosită independent sau ca un material suplimentar la excelenta programă de lecții biblice, „Pași în credință”.