Ce inseamna sa fii mama, de Leslie Ludy

Descopera frumusetea rolului de mama... Sa fii mama este o responsabilitate majora, iar viata mamei poate fi uneori coplesitoare. Dar Dumnezeu a planificat rolul de mama ca pe un privilegiu plin de bucurie si frumusete, desi nu exclude uneori infrangeri ...

40.00 Lei

Descopera frumusetea rolului de mama...

Sa fii mama este o responsabilitate majora, iar viata mamei poate fi uneori coplesitoare. Dar Dumnezeu a planificat rolul de mama ca pe un privilegiu plin de bucurie si frumusete, desi nu exclude uneori infrangeri si haos. Ca mama trebuie sa tintesti spre acel tel pentru care ai fost destinata: sa invingi mediocritatea si sa traiesti cu vitalitate si demnitate, intr-un mod triumfator si glorios.

Ce inseamna sa fii mama este scrisa "din transee", de o mama care stie cum sa faca din cresterea copiilor o arta. Cu o doza buna de umor, impletit cu incurajare si obiectivitate, Leslie Ludy prezinta cateva solutii biblice practice la provocarile zilnice din viata de mama, care te vor ajuta:

- sa faci din casa ta un camin plin de pace si armonie;

- sa cultivi relatii armonioase de calitate cu copiii tai;

- sa stabilesti o rutina sanatoasa pentru familia ta;

- sa impartasesti copiilor tai Evanghelia si sa-i inveti sa depinda un comportament integru.

Insusindu-si adevarurile lui Dumnezeu in aspectele ce tin de rolul tau de mama, vei putea descoperi planul Lui minunat pentru aceasta chemare divina.

O carte cu sfaturi practice pentru grupuri mici sau studiul individual.

Te-ar mai putea interesa...