Cele 10 porunci ale casatoriei, de Ed Young

Prin cuvinte profunde, uneori pline de umor, dar intotdeauna inspirate din Scriptura, Ed Young ne prezinta din experienta lui de zeci de ani de consiliere maritala zece porunci pentru o casatorie pe viata si fericita.Dumnezeu doreste sa aveti o casatorie ...

29.90 Lei

Prin cuvinte profunde, uneori pline de umor, dar intotdeauna inspirate din Scriptura, Ed Young ne prezinta din experienta lui de zeci de ani de consiliere maritala zece porunci pentru o casatorie pe viata si fericita.
Dumnezeu doreste sa aveti o casatorie cu nimic mai putin decat incredibila. Si totul ar putea incepe cu aceasta carte minunata.

"Puteti sa ma numiti mofturoasa, dar pot pricepe mult mai repede un mesaj atunci cand realizez cine este in spatele lucrarii. Imi plac persoanele publice, care sunt adaptate si in latura personala. Intre acest om si mesajul lui exista o corespondenta. 'Cele zece porunci ale casatoriei' iti spune nu doar 'ce' anume; din fericire iti spune si 'cum' anume. Autorul a luat principiile Scripturii si a avut curajul de a le testa pe podeaua incleiata a vietii obisnuite de pe planeta Pamant."
-- BETH MOORE - autor si orator

ED YOUNG este, din 1978, pastor al Second Baptist Church din Houston, Texas, numarand 31 de mii de membri. Este autorul a zece carti printre care si 'The 10 Commandments of Parenting' ['Cele zece porunci pentru parinti']. De asemenea, slujeste prin programul international de radio si de televiziune Winning Talk. Ed si sotia lui locuiesc in apropiere de Houston.

Cuprins

Cuvant inainte
Prefata
Multumiri
Introducere: Zece principii pentru o casatorie de succes
1. Sa nu fii un badaran egoist
2. Sa rupi legaturile
3. Sa comunici in permanenta
4. Sa faci din conflict un aliat
5. Sa eviti nisipul miscator al datoriilor
6. Sa fugi de ispita sexuala
7. Sa iti ierti partenerul—de 490 de ori sau mai mult
8. Sa pastrezi flacara caminului aprinsa
9. Sa o iei mereu de la capat
10. Sa construiesti o echipa de succes
Cuvant final
Note

Te-ar mai putea interesa...