Cele patru anotimpuri ale casniciei, de Gary Chapman

In care anotimp al casniciei te afli? Vara - Casniciile aflate in vara se caracterizeaza printr-un sentiment profund al implinirii si sigurantei. Aceasta carte te va ajuta sa profiti la maximum de anotimpul de vara si sa identifici conflictele ascunse ca...

32.00 Lei

In care anotimp al casniciei te afli?

Vara - Casniciile aflate in vara se caracterizeaza printr-un sentiment profund al implinirii si sigurantei. Aceasta carte te va ajuta sa profiti la maximum de anotimpul de vara si sa identifici conflictele ascunse care pot iesi la suprafa si-ti pot ameninta multumirea si stabilitatea.

Primavara - Primavara este timpul sperantei si al noilor inceputuri. Autorul te va ajuta sa descoperi modalitati noi de a asculta si de a-ti iubi partenerul si te va face mai constient de iritarile neasteptate care se pot ivi in acest anotimp placut.

Iarna - Relatiile aflate in iarna sunt distante si dificile. Casnicia este mult mai dificila in acest anotimp al tacerii glaciare si al vanturilor aspre, dar odata ce tu si partenerul tau v-ati dezvoltat un vocabular pentru topirea ghetii, va veti indrepta spre vremuri mai calde si mai fericite.

Toamna - Toamna aduce cu ea schimbarile nedorite, nesiguranta si sovaiala cu care se confrunta toate cuplurile in aceasta perioada a casniciei lor. Dar cu ajutorul lui Gary Chapman vei invata cum sa navighezi in acest anotimp furtunos, cum sa plantezi semintele sperantei si sa eviti vanturile amenintatoare ale iernii.

Gary Chapman este autorul bestsellerului Cele cinci limbaje ale iubirii vanduta in peste trei milioane de exemplare in limba engleza) si a numeroase carti despre casnicie si familie. Este directorul organizatiei Marriage & Family Consultants si un cunoscut vorbitor international al carui program radio se difuzeaza la peste 100 de posturi de pe tot cuprinsul Americii de Nord. El si sotia lui, Karolyn, traiesc in Carolina de Nord.

Cuprins

Multumiri
Introducere

Partea I - Cele patru anotimpuri ale casniciei
Natura casniciei
Iarna
Primavara
Vara
Toamna
Profilul marital al anotimpurilor

Partea a II-a - Sapte strategii pentru a-ti ameliora anotimpul casniciei tale
Strategia 1
Ocupa-te de falimentele din trecut

Strategia 2
Alege o atitudine de invingator

Strategia 3
Invata sa vorbesti limbajul de iubire al partenerului tau

Strategia 4
Dezvolta-ti puterea extraordinara a ascultarii empatice

Strategia 5
Descopera bucuria de a-ti ajuta partenerul sa aiba succes

Strategia 6
Maximizati-va diferentele

Strategia 7
Aplica puterea influentei pozitive

Partea a III-a - Pune-ti planul in aplicare
Incepe de aici si acum
Intrebari si raspunsuri

Partea a IV-a - Cele patru anotimpuri ale casniciei - Ghid de studiu
Partea I
Partea a II-a
Partea a III-a

Note