Confuzie de identitate, de Van Ryn, Cerak & Tabb

Incredibila poveste adevarata a doua familii care au facut schimb de locuri intre marginea unui mormant si un slaon de spital. Cinci vieti s-au pierdut intr-un tragic accident in care a fost implicat un microbuz al Universitatii Taylor, iar o tanara in c...

30.00 Lei

Incredibila poveste adevarata a doua familii care au facut schimb de locuri intre marginea unui mormant si un slaon de spital.

Cinci vieti s-au pierdut intr-un tragic accident in care a fost implicat un microbuz al Universitatii Taylor, iar o tanara in coma, cu traumatisme severe, a fost dusa de urgenta la spital.

Au avut loc cinci inmormantari. Familii, membri ai personalului universitatii, studenti si comunitati intregi au plans pierderea lor, uniti in rugaciune si speranta, in timp ce o tanara fata, Laura Van Ryn, se lupta pentru supravietuire pe un pat de spital. Canalele nationale de stiri au mediatizat povestea, iar oameni de pretutindeni le-au impartasit durerea si speranta.

Cinci saptamani au trecut pentru familia Cerak. Crezand ca isi ingropasera fiica, ei s-au prins cu credinta de Dumnezeu si I s-au inchinat printre lacrimi, invatand sa priveasca viitorul cu speranta, asteptand intalnirea din vesnicie cu fiica lor preaiubita, Whitney. Au petrecut aceste saptamani de jale si durere inconjurati de cei iubiti, incepand un lent proces de vindecare.

Cinci saptamani au trecut pentru familia Van Ryn. Stand in permanenta langa patul fiicei lor dragi, Laura, au asteptat, s-au rugat si au sperat. Printre tuburi si operatii, semne vitale si semne de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas inainte spre recuperare. Prietenii lor, biserica, membrii familiei si un flux continuu de studenti s-au bucurat impreuna cu ei la fiecare semn care vestea vindecarea Laurei.

Apoi a urmat socul!

"Laura, scrie-ti te rog numele pe hartia aceasta", a spus medicul.

"W-H-I-T-N-E-Y."

 

Mark Tabb este autor si coautor a douazeci de carti, inclusiv cartea ajunsa in finala de la Gold Medallion din 2004, Out of the Whirlwind.

 

CUPRINS

Prolog
1. Schimbul
2. 26 aprilie 2006
3. ATI
4. Acceptarea unei noi realitati
5. Asteptarea
6. Mangaierea in suferinta
7. Din Fort Wayne la Sydeny si pe distanta dintre ele
8. Prima borna kilometrica
9. "La multi ani, Whitney!"
10. Punctul de cotitura
11. Sarbatoarea vietii
12. "Buna!"
13. "Viata nu va mai fi niciodata la fel"
14. Trezirea
15. Confuzie de identitate
16. Anuntarea familiei
17. Intoarecerea din morti
18. Speranta in toiul tragediei
19. Dupa trecerea uraganului
20. Deruland inainte
21. Mergand mai departe
Epilog
Multumiri