Copilul indaratnic, de James Dobson

Daca sunteti frustrati si descurajati de confruntarile cu un copil incapatanat, incontrolabil si sfidator, curaj! Ajutorul va sta la indemana in aceasta carte! Cresterea copilului tau te face sa te simti ca si cum ai fi tot timpul pe un camp de lupta? As...

28.00 Lei

Daca sunteti frustrati si descurajati de confruntarile cu un copil incapatanat, incontrolabil si sfidator, curaj! Ajutorul va sta la indemana in aceasta carte!

Cresterea copilului tau te face sa te simti ca si cum ai fi tot timpul pe un camp de lupta? Astazi cresterea copiilor poate fi o sarcina dificila, mai ales pentru parintii cu copii indaratnici, cu copii cu vointa puternica. Nu sunteti siguri ca aveti un astfel de copil? Ganditi-va numai:

> Copilul vostru va face mereu sa va enervati, chiar daca tot ceea ce doriti voi este armonie si dragoste?
> El sau ea sunt in permanenta sfidatori, dictatoriali sau pisalogi?
> Va dati seama ca nu puteti sta alaturi de ei mai mult de zece minute fara sa aveti o ciocnire cu privire la un subiect fara importanta?
> Relatia voastra este in mod constant nesatisfacatoare?
> Simtiti adeseori ca ati esuat ca si parinte?

Acesti copii vin pe lume tipand, nemultumiti de temperatura din sala de nasteri si de competenta echipei de medici si protestand energic impotriva a tot ceea ce ii inconjoara. Mici fiind, cea mai mare placere a lor este sa picteze mocheta cu fardurile sau rujul mamei. Crescand mai mari si cand sunt adolescenti, le sare tandara din te miri ce, sunt sfidatori si in mod evident porniti spre contestarea oricarei forme de autoritate.

Oricat de mare ar fi provocarea de a-i creste, acesti copii indaratnici pot ajunge barbati si femei cu un caracter puternic - daca sunt calauziti in dragoste, cu intelegere si aplicand un model corect de disciplina. Si chiar daca va surprindeti uneori gandind "Il iubesc pe acest copil mai mult decat orice si mai mult decat pe oricine din lume, dar nu-mi place foarte tare de el..." sa stiti ca exista speranta si ajutorul e pe drum.

In "Copilul indaratnic", Dr. James Dobson ne ofera sfaturi practice pentru cresterea acestor mici generatoare de energie, imbinand rezultatele celor mai moderne cercetari cu zeci de ani de experienta in sfatuirea familiilor.

Cititi aceasta carte si aflati ce are de spus vocea cea mai autorizata din America in domeniul cresterii copiilor despre

> Ce ii face pe copiii indaratnici sa fie asa cum sunt
> Cum sa le modelezi vointa protejandu-le in acelasi timp spiritul
> Evitarea celor mai frecvente greseli pe care le fac parintii
> Disciplinarea copilului cu vointa puternica si cea feminina.
> Rivalitatea dintre frati
> Adolescentii cu vointa puternica
> Copilul cu vointa puternica si sindromul deficitului de atentie / hiperactivitatii

Cuprins

Cuvant inainte
1. Vointa incapatanata
2. Mamele ne impartasesc povestile lor
3. De ce sunt asa cum sunt
4. Modelarea vointei
5. Sa protejam spiritul
6. Greseala cea mai frecventa
7. Adaptarea disciplinei la nevoile copiilor
8. Pedeapsa corporala si copilul
9. Fratii nervosi si surorile ursuze
10. Adolescentul indaratnic
11. Cresterea unui copil cu ADHD
12. Un ultim cuvant
Note

Dr. James Dobson este fondatorul organizatiei Focus on the Family, iar din 2010 fondatorul organizatiei Family Talk, prin care a initiat si a contribuit la programe dedicate mentinerii valorilor traditionale ale familiei, programe transmise prin peste 1300 de statii de radio si televiziune. A fost membru al comitetelor de consilieri ai presedintelui si ai procurorului general al S.U.A. si este autorul mai multor carti de succes dintre care in limba romana s-au publicat: "Armonia in Familie", "Casatoria: implinire sau frustrare", "Cresterea copiilor", "Viata pe marginea prapastiei", "Baietii - cum sa-i crestem?", "Indrazneste sa disciplinezi" si "Pregatirea pentru adolescenta".

Te-ar mai putea interesa...