Cosul cu flori, de Christoph Von Schmid

Scrisa in secolul XVIII, "Cosul cu flori" este una din perlele colectiei. Pasiti in gradina lui James si a fiicei sale iubite, Mary, respirati aerul dulce si inmiresmat al unei ere pierdute si veti intelege de ce Elisabeth Elliot si Dr. Tedd Tripp au reco...

21.00 Lei

Scrisa in secolul XVIII, "Cosul cu flori" este una din perlele colectiei. Pasiti in gradina lui James si a fiicei sale iubite, Mary, respirati aerul dulce si inmiresmat al unei ere pierdute si veti intelege de ce Elisabeth Elliot si Dr. Tedd Tripp au recomandat aceasta carte cu atata entuziasm.

* * *

"Cosul cu flori" este o carte fermecatoare, fascinanta. Este mireasma dulce a unei ere pierdute. Scrisa intr-un stil didactic gingas care este respins de multi autori ai zilelor noastre de realitate crunta si sofisticatii pretinse, "Cosul cu flori" il motiveaza pe cititor sa se apropie de Dumnezeu. Adevaruri biblice bogate despre natura vietii crestine creeaza o aroma la fel de dulce ca si florile din gradina eroinei. Veti citi aceasta carte copiilor vostri iarasi si iarasi. Ei o vor iubi si veti invata sa le pastoriti inimile.

Dr. Tedd Tripp

* * *

Este povestea unui tata bun si a fiicei lui cinstite si pure. Cand copila este acuzata pe nedrept, tatal ei o indruma sa priveasca spre Dumnezeu, judecatorul tuturor, care a promis ca va fi tatal si aparatorul orfanilor. Pedepsita pentru fapta altcuiva, reputatia fetei este revendicata intr-un mod uimitor. Ofer aceasta carte nepoteilor mei si o recomand copiilor si nepoteilor vostri.

Elisabeth Eliott

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton