Creat cu un scop unic. Realitatea Duhului Sfant, mai presus de știință, de dr. Rodica Malos

Realitatea Duhului Sfant, mai presus de stiinta.Descopera planul lui Dumnezeu pentru viata ta!Creat cu un scop unic abordeaza frumusetea creatiei omului dintr-o perspectiva care incearca sa transcenda limitarile stiintei si sa sublinieze faptul ca Du...

53.00 Lei

Realitatea Duhului Sfant, mai presus de stiinta.
Descopera planul lui Dumnezeu pentru viata ta!

Creat cu un scop unic abordeaza frumusetea creatiei omului dintr-o perspectiva care incearca sa transcenda limitarile stiintei si sa sublinieze faptul ca Dumnezeu ne-a creat nu doar frumosi, ci si cu un scop al propriei noastre existente atat de bine conturat in Scripturi.

Cu maiestrie, Rodica Malos descifreaza intr-un limbaj accesibil oricui, deloc greoi sau plicticos, maiestria cu care am fost creati, a functiilor pe care celulele ce alcatuiesc trupul nostru conlucreaza intre ele si care reflecta ca o pecete chipul Creatorului si capacitatea de a-L purta in noi pe Duhul Sfant. Aceasta perspectiva ne deschide ochii mintii spre o alta lume, cea pentru care suntem de fapt destinati, in care ne aflam in alt Trup, de alta natura si cu alte dimensiuni si ne ajuta sa intelegem ca am fost creati cu un scop unic, pentru a trai vesnic impreuna cu Dumnezeu.

Lecturand aceasta carte, vei simti ungerea lui Dumnezeu si vei capata o perspectiva importanta asupra credintei, ceea ce iti va face cat se poate de clar faptul ca Duhul Sfant este real.

Deopotriva captivant, fascinant, instructiv si provocator, mesajul acestei carti te va face sa exclami la final: „Te laud ca sunt o faptura asa de minunata!”

Aceasta carte este atat un manual, cat si o enciclopedie medicala, si cel mai important, un mesaj cu privire la Cine este Dumnezeu si la faptul ca Duhul Sau Sfant este real. Mangaierea pe care o avem aduce, alaturi de asigurarea pe care o avem in calitate de credinciosi este de necontestat si poate cea mai eficienta unealta ce te poate aduce intr-o relatie cu Dumnezeul Viu, Creatorul cerurilor, al pamantului si Creatorul tau personal.

Pe paginile ei se revarsa o mireasma imparateasca, scantei divine de speranta si bucurie, care iti permit sa intelegi realitatea a cine esti cu adevarat si cum trebuie sa-ti traiesti viata, fiind creat intr-un chip minunat dupa asemanarea Lui!

Aprecieri pentru aceasta carte:

„Dr. Malos isi ia in serios credinta si stiinta. Pentru a scrie aceasta carte s-a documentat foarte mult si a stiut sa imbine aspectele stiintifice cu experientele spirituale personale. Mesajul ei este deopotriva formator si incurajator si transmite armonia cereasca intre lumea vizibila si cea spirituala. Avem multe de invatat odata ce ne deprindem sa distingem amprenta lui Dumnezeu asupra trupului nostru fi zic, asupra fiziologiei si creierului.”

- Dr. David I. Levy, MD, neurochirurg si autorul cartii Materie cenusie

„Minunile din lumea noastra si detaliile vietii sunt cu adevarat uimitoare. In lipsa unui Creator plin de iubire, nu exista vreo explicatie plauzibila pentru aceste detalii infinite si observabile. Sansele ca viata sa fi aparut in lipsa unui Creator sunt la fel de infime precum aruncarea in aer a unei lopeti cu moloz care aterizeaza pe pamant sub forma unui Boeing 747 perfect functional!
Dr. Malos imbina o parte din intelegerea stiintifica cu privire la aceste minuni ale vietii si ale creatiei cu adevarurile eterne ale Cuvantului lui Dumnezeu pentru a oferi un mesaj de incurajare si perspectiva. Propria ei poveste de viata, despre cum a copilarit intr-o tara comunista, crestina fiind, despre cum s-a mutat in America si cum ii slujeste pe oameni in calitate de medic crestin ilustreaza si sprijina mesajul pe care il aduce in aceasta carte.”

- Dr. Greg Berglund, MD, MDiv, Mayo Clinic Health System Red Wing Specialty Clinic,  medicina de urgenta, pastor si autor al cartii This Mountain: You Shall Say To This Mountain, „Move From Here to There“

 In cartea sa, Creat cu un scop unic, Rodica Malos a creionat intr-un mod maiestuos o imagine frumoasa a creatiei si a modului in care Tatal nostru ceresc ne-a creat pe fiecare dintre noi, intr-un mod strategic si intentional pentru slava Sa, pentru scopul Sau si in felul Sau unic.
In mod strategic, datorita vastei Sale intelepciuni, creandu-ne pe fiecare dintre noi intr-un mod unic!
In mod intentional, datorita modului specific in care este creata fiecare celula, fiecare tesut, organ si parte a corpului, toate acestea cu scopul de a ne face „dupa chipul si asemanarea Lui!“
Cu un scop specific, deoarece am fost creati cu un scop… acela de a-L oglindi pe Tatal nostru ceresc… in calitate de „copii ai Sai preaiubiti“!
Trinitatea este bine prezentata in fiecare pagina din aceasta carte minunata! Dumnezeu sa primeasca toata slava!
Felicitari, dr. Rodica Malos! O lucrare de exceptie!

- Pastor D. Robinson, Directorul retelei de sprijin pastoral, TBN

Corpul uman poarta amprenta influentei lui Dumnezeu in calitate de Creator, la fel cum sunt ingemanate cele doua lanturi de molecule ADN. Dr. Rodica Malos ne ofera o perspectiva unica, bine documentata asupra corpului uman si a modului in care fiecare simt, fiecare organ poate fi folosit pentru a deveni mai buni in ochii lui Dumnezeu si a-L putea reflecta pe El in fata lumii care ne priveste, fapt ce poate fi realizat numai cu ajutorul supranatural al Duhului Sfant. Aceasta carte mi-a oferit mie, in calitate de doctor, o perspectiva noua si interesanta.

- Dr. Bogdan Puscasu, MD, departamentul de urgenta de la spitalul din Cluj-Napoca, Romania

Despre autoare:

Dr. Rodica Malos s-a nascut in Romania, in vremea tiraniei si opresiunii comuniste, dar a trait ca o urmasa a lui Isus Cristos, cu o credinta puternica in El.
In anul 1990, a emigrat in SUA. Aici a lucrat initial la ingrijirea bolnavilor cu boli cronice multiple, desi avea diploma de economist, si a inceput cursuri de studii medicale si de ingrijirea sanatatii, obtinand mai multe diplome in domeniu, de la Oregon Health&Science University, inclusiv cea de „Doctor of Nursing Practice“ (PhD Degree).
In prezent, dr. Malos lucreaza ca medic de familie la Clinica Good News Community Health, din Portland, Oregon.
Pe langa activitatea medicala, dr. Rodica Malos vorbeste la conferinte crestine medicale si spirituale din SUA si din strainatate. Prin toate incercarile si furtunile vietii, dr. Malos a gasit scopul unic al lui Dumnezeu pentru viata ei si a inteles ca oamenii sunt creati dupa chipul lui Dumnezeu cu un scop unic: acela de a-si atinge potentialul maxim si de a-si implini destinul.
Este casatorita cu Stely, din 1986, au o fiica, pe Andreea, PharmD, care este casatorita cu Jeff Steward si au 2 copii.

Te-ar mai putea interesa...