Creatia in culori, de Angelica Chririla, Ovidiu Blaj

O carte de colorat pentru toti copii!Desenele: Angelica ChirilaTextul: Ovidiu BlajTi-ai dorit vreodata sa ai o carte de colorat? Daca da, acum ti s-a implinit dorinta. Ti-ai dorit vreodata sa ai o carte de poezii? Ei bine, acum si aceasta dorinta ti s-a i...

9.00 Lei

O carte de colorat pentru toti copii!

Desenele: Angelica Chirila
Textul: Ovidiu Blaj

Ti-ai dorit vreodata sa ai o carte de colorat? Daca da, acum ti s-a implinit dorinta. Ti-ai dorit vreodata sa ai o carte de poezii? Ei bine, acum si aceasta dorinta ti s-a implinit. Dar te-ai gandit vreodata ca ai putea sa ai, in acelasi volum, si o carte de colorat si o carte de poezii? Creatia in culori este si una si alta!

Dar poate ai mai avut carti de colorat. Ne-am bucura insa sa aflam ca ai sa spui deja ca aceasta este cea mai frumoasa carte de colorat pe care ai avut-o vreodata. Si stii de ce? Nu pentru ca am avea pretentia ca desenele sunt extraordinare, sau poeziile nemaipomenite! Nici unul dintre noi nu spune ca are vreun talent deosebit. In schimb, amandoi am pus multa inima la realizarea acestei carti. Ne-am gandit sa va facem, tuturor copiilor, o bucurie. Si speram ca am reusit.

Coloreaza plansele, dar mai intai, iata, am pregatit cate un desen, pe care poti colora de proba. El se afla pe paginile din stanga alaturi de poezie.

Citeste poeziile si incearca nu numai sa intelegi ce scrie in ele, ci si sa face ce spun cuvintele lor. Apoi incearca sa inveti poeziile pe de rost.

Cu speranta ca primind aceasta carte de colorat te-ai bucurat mult, te lasam in compania ei.

Cu mult drag,

Autorii

 

Nr. pagini: 31

Dimensiune: 21 x 30 cm

Coperta: flexibila