Credinta crestina pe intelesul celor mici, de Marian M. Schoolland

Cartea aceasta urmareste sa fie un ajutor pentru parintii care vor sa-i invete pe cei micuti despre Dumnezeu. Parintii sunt pentru copiii lor cei mai buni invatatori, de aceea, pentru cresterea spirituala a copilului nimic nu este mai important decat acel...

14.00 Lei

stoc epuizat

Cartea aceasta urmareste sa fie un ajutor pentru parintii care vor sa-i invete pe cei micuti despre Dumnezeu. Parintii sunt pentru copiii lor cei mai buni invatatori, de aceea, pentru cresterea spirituala a copilului nimic nu este mai important decat acele discutii linistite, calme, cu mama sau tata despre Dumnezeu cel mare care ne-a creat si care ne iubeste.

[...]

Cartea solicita gandirea copilului, de aceea este bine sa cititi rar, pentru ca mintea copilului sa poata sa inteleaga totul. Sunt folosite doua feluri de caractere, tocmai pentru a face cititul mai semnificativ.

Sunt incluse si intrebari, care sa sugereze subiecte de disctie. Intrebarile ii vor ajuta pe parinti sa cunoasca felul de gandire al copilului si ii vor ajuta pe copii sa aplice invataturile Bibliei la universul lor de fiecare zi.

Marian Schoolland