Crescut in biserica subterana, de Albrecht Kaul si Isaac Liu

Viaţa lui Isaac Liu a stat sub semnul miracolului încă de la naşterea sa şi a continuat în acelaşi fel pe parcursul numeroaselor situaţii dramatice prin care a trecut. Devotamentul ferm pentru Isus arătat de...

21.00 Lei

Viaţa lui Isaac Liu a stat sub semnul miracolului încă de la naşterea sa şi a continuat în acelaşi fel pe parcursul numeroaselor situaţii dramatice prin care a trecut.

Devotamentul ferm pentru Isus arătat de bunica sa, greutăţile familiei unui „duşman al statului” chinez, botezul în apă la numai opt ani, prima predică rostită la doar unsprezece ani, fuga întregii familii în Myanmar şi apoi emigrarea în Germania – sunt câteva linii ce schiţează planul lui Dumnezeu pentru viaţa tânărului Isaac.

Isaac a crescut în umbra unui tată renumit deja atât în lumea creştină din Occident, cât şi în China comunistă pentru activităţile sale creştine socotite subversive. Totuşi Isaac a căutat cu ardoare voia lui Dumnezeu pentru viaţa lui încă de timpuriu, iar experienţele sale spirituale şi călăuzirea divină de care a avut parte până acum arată că Dumnezeu foloseşte cu putere orice om care se pune la dispoziţia Lui.

Teama de oameni dispare când ajungi să îi cunoști. Recomand oricui are posibilitatea să facă o vizită în China. Nu vă lăsaţi fascinaţi doar de particularităţile noastre culturale, ci intraţi în biserici, căutaţi-i pe creștini și experimentaţi lucrarea lui Dumnezeu de acolo. Vă veţi întoarce cu o nouă însufleţire și cu prieteni noi – iar de prieteni nu trebuie să vă temeţi.
Isaac Liu

Albrecht Kaul a făcut parte, timp de 14 ani, din bordul de conducere al Christliche Verein Junger Menschen [YMCA] din Germania. De-a lungul anilor, a călătorit mult în China, iar contactul cu comunitățile locale chineze i-a oferit o imagine complexă a acestei ţări misterioase.

Cuprins
1. Fiul unui dușman al statului
2. Un tâlhar fricos
3. Satul natal
4. Ecuaţia bunicii
5. O eroină a credinţei
6. L-am cunoscut pe tata doar din afișe
7. Mama este o femeie foarte curajoasă
8. Persecutat, dar viu și activ
9. Ce bine că botezul se face o singură dată!
10. Nu un mic sfânt
11. Poliţia și demonii
12. Întâlniri secrete
13. Obligaţi să fugim
14. Dezamăgit de Dumnezeu
15. Un oaspete al Bisericii oficiale
16. Examenul s-a anulat
17. Reţeaua „agenţilor” creștini
18. Într-un Volkswagen chinezesc, printre căruţe cu bizoni și capre
19. Părăsim China
20. În Myanmar
21. Ming, prietenul meu
22. Toată ziua cu nasu-n carte
23. Captiv într-un hotel
24. Fugind spre Thailanda
25. Spre Germania, zburând cu Lufthansa
26. Ce se va alege de mine?
27. „Țara prăfuită”
28. Când mă gândesc la China