Crestinul care ingenuncheaza

Iata o carte care, inca de la prima editie, a ajutat sute de mii de credinciosi sa redescopere rugaciunea - cheia care deschide Cerul. Devenita una din lucrarile clasice si des citate despre rugaciune, cartea Crestinul care ingenuncheaza este scrisa de un...

25.00 Lei

Iata o carte care, inca de la prima editie, a ajutat sute de mii de credinciosi sa redescopere rugaciunea - cheia care deschide Cerul. Devenita una din lucrarile clasice si des citate despre rugaciune, cartea Crestinul care ingenuncheaza este scrisa de un autor care a dorit sa ramana anonim, undeva inainte de 1930. Ea raspunde, in cele 12 capitole, la cateva din cele mai cunoscute si deseori puse intrebari care insotesc viata de rugaciune a crestinului: "Cum ar trebui sa ma rog?", "Ce este rugaciunea?", "Chiar trebuie sa insist in rugaciune?", "Raspunde Dumnezeu rugaciunilor?", "Cine se poate ruga?".

Atat prin invatatura biblica profunda cat si prin exemple edificatoare din viata misionarilor si a predicatorilor, autorul subliniaza inca o data un adevar de nestramutat si anume ca toata cresterea spirituala - toate victoriile, increderea, pacea si partasia cu Dumnezeu - vin doar din practicarea unei rugaciuni continue si inflacarate.

Gary Osborne

Te-ar mai putea interesa...