Cristosul din Apocalipsa, de Lowell Brueckner

Aceasta este o mica carte scrisa cu un instrument neindemanatic. Se refera la cea mai importanta personalitate care a stat in calea omului muritor. Nu sunt vrednic sa-I pronunt Numele, cu mult mai putin sunt capabil, din micimea mea, sa fac o prezentare a...

7.00 Lei

stoc epuizat

Aceasta este o mica carte scrisa cu un instrument neindemanatic. Se refera la cea mai importanta personalitate care a stat in calea omului muritor. Nu sunt vrednic sa-I pronunt Numele, cu mult mai putin sunt capabil, din micimea mea, sa fac o prezentare a atributelor Sale. Totusi, psalmistul ne indeamna: "Tot ce are suflare sa laude pe Domnul." De aceea, sper ca nu sunt prea indraznet in aceasta incercare de a raspandi putin din ceea ce am absorbit in timp ce meditam la Cristosul din Apocalipsa.

Lowell Brueckner

 

Despre Lowell Brueckner
S-a nascut intr-o rezervatie indiana din North Dakota. Tatal sau a fost misionar de origine americana. In 1965 a mers in Mexic iar in octombrie 1966 s-a mutat in statul mexican Oaxaca pentru a se putea apropia de oamenii neevanghelizati. A propovaduit Cuvantul lui Dumnezeu oamenilor din Canada, din USA si din America Centrala si de Sud. A intalnit-o pe sotia sa, Margaret, care era venita in Mexic tot pentru misiune si s-a casatorit acolo. In timpul care l-a petrecut acolo, sotia sa a nascut 8 copii. Toti Il iubesc si Il slujesc pe Dumnezeu. In 1986 s-au mutat in Europa si a impartasit Evanghelia in tot continentul. Intr-o alta carte intitulata "Ce au infaptuit mainile noastre” a scris marturii despre cum a lucrat Dumnezeu in familia lor, in special cu parintii lui si experientele personale din Mexic. Aceasta carte este disponibila in engleza, spaniola si germana. A fost tradusa in romana si va fi publicata in curand.