Cuibul de pasari, de Christoph Von Schmid

Taria de caracter este dovedita de perseverenta cu care cineva se tine de adevar, indiferent de circumstante sau consecinte. Eroul din aceasta povestire ne va demonstra ca actiunile aparent nesemnificative, sunt, de fapt, observate de Dumnezeu.   "...

9.90 Lei

Taria de caracter este dovedita de perseverenta cu care cineva se tine de adevar, indiferent de circumstante sau consecinte. Eroul din aceasta povestire ne va demonstra ca actiunile aparent nesemnificative, sunt, de fapt, observate de Dumnezeu.

 

"Cuibul de pasari" este cu siguranta o povestire plina de aventuri captivante menite sa aprinda in inima cititorului dorinta de a trai o viata dupa voia lui Dumnezeu. Autorul nu numai ca subliniaza importanta tariei de caracter in ciuda circumstantelor potrivnice, el scoate in evidenta, de asemenea, si faptul ca o decizie corecta va fi intotdeauna urmata de rasplatirea si binecuvantarea lui Dumnezeu.

Lidia M. Hinea

 

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.

Prof. Dr. Iosif Ton