Culoarea sufletului. Seria Surorile din Comitatul Shenandoah. Vol. 3, de Michael Phillips

Katie si Mayme incropesc un plan ca sa pastreze plantatia, straduindu-se sa tina secret faptul ca erau singure si fara srijin. fetele au infruntat noi primejdii la originea carora stau fie oamenii, fie stihiile naturii. Un unchi de mult disparut de-al lui...

37.00 Lei

Katie si Mayme incropesc un plan ca sa pastreze plantatia, straduindu-se sa tina secret faptul ca erau singure si fara srijin. fetele au infruntat noi primejdii la originea carora stau fie oamenii, fie stihiile naturii. Un unchi de mult disparut de-al lui Katie isi face aparitia pe neasteptate, dar la fel de repede o ia din loc, ducand cu sine secretul fetelor. Apoi un potop e gata sa compromita ce mai ramasese din recolta din bumbac - singura lor speranta de a salva plantatia din gheara bancii.

Naratiunea este intesata de detalii fascinante legate de situatia in care se zbat fetele, intrebari incitante despre credinta si sensul vietii,, toate invaluite intr-o relatie calda de prietenie. Culoarea sufletului are toate elementele ce fac deliciul romanelor istorice atractive.

Te-ar mai putea interesa...