Cum arata dragostea, de Josh McDowell si Paul Lewis

Cum arata dragostea pe care ti-o doresti? O dragoste bogata...viguroasa...trainica si care poate sa te implineasca! Ti-o doresti si tu. Mi-o doresc si eu. Fara ea, viata noastra este cel putin incompleta, daca nu, disperata. Dorinta de a oferi si a primi...

35.00 Lei

Cum arata dragostea pe care ti-o doresti?

O dragoste bogata...viguroasa...trainica si care poate sa te implineasca! Ti-o doresti si tu. Mi-o doresc si eu. Fara ea, viata noastra este cel putin incompleta, daca nu, disperata. Dorinta de a oferi si a primi o dragoste pura si eterna pulseaza in fiecare dintre noi. Nu putem trai fara ea.

Conceptia predominanta este ca dragostea vine ambalata in actul sexual. Dar cum se face ca in cultura noastra, in care exprimarea sexuala practic nu are limite, suntem din ce in ce mai nemultumiti si mai neimpliniti? De ce un lucru atat de firesc si de frumos genereaza relatii atat de sarace?

Daca esti in cautarea acestor raspunsuri directe, atunci Cum arata dragostea ti se adreseaza in mod special. Vei afla ca exista trei tipuri de dragoste: " dragostea, daca...", "dragostea, pentru ca..." si dragostea "te iubesc, punct". Daca nu ai avut parte de dragostea "te iubesc, punct", inca nu e prea tarziu sa o traiesti.

Te-ar mai putea interesa...