Cum s-au rugat ei, vol. 2, de Edwin & Lilian Harvey

Cei mai binecuvantati si mai eficienti slujitori ai Evangheliei au fost, in primul rand, niste oameni ai rugaciunii. Unii dintre ei chiar erau mai puternici in rugaciune decat in predicile lor. Cartea de fata este o solida pledoarie de a le urma exemplul...

13.90 Lei

stoc epuizat

Cei mai binecuvantati si mai eficienti slujitori ai Evangheliei au fost, in primul rand, niste oameni ai rugaciunii. Unii dintre ei chiar erau mai puternici in rugaciune decat in predicile lor.

Cartea de fata este o solida pledoarie de a le urma exemplul, facand din din "Veghea de dimineata" capul de pod pentru toate bataliile de peste zi. Lectura celor 12 capitole ale acestui volum ne va face cunostinta cu o seama de celebri slujitori ai Evangheliei care, prin harul lui Dumnezeu, s-au aflat la originea unor miscari de trezire spirituala fara egal in viata Bisericii lui Cristos. Vor defila prin fata cititorului, dar inaintand pe genunchi, o seama de predicatori britanici, scotieni, galezi, americani si germani.

Despre Edward Payson, unul dintre eroii acestei carti, E.M. bounds, marele profet al rugaciunii a afirmat: "Payson a facut niste adnacituri in dusumeaua lui din lemn de esenta tare, acolo unde presau de obicei genunchii sai atat de des si pentru atata timp."

Te-ar mai putea interesa...