Cum s-au rugat ei, vol. 3, de Edwin & Lilian Harvey

Cu 13 ani inainte ca Moody sa evanghelizeze in Anglia si Scotia, un om de afaceri crestin a spus despre el: "Daca Dumnezeu poate folosi aceasta unealta, atunci poate folosi pe oricine." Lucru foarte adevarat, cu conditia ca acel oricine sa afle acelasi se...

13.90 Lei

stoc epuizat

Cu 13 ani inainte ca Moody sa evanghelizeze in Anglia si Scotia, un om de afaceri crestin a spus despre el: "Daca Dumnezeu poate folosi aceasta unealta, atunci poate folosi pe oricine." Lucru foarte adevarat, cu conditia ca acel oricine sa afle acelasi secret al puterii pe care il stia Moddy: rugaciunea.

Asadar, nu talentele sau avantajele dobandite prin educatie ale Moody l-au facut atat de folositor celorlalti, ci rugaciunea, care a devenit forta imensa, cutremuratoare, in viata lui, nu numai in viata sa de mijlocire, ci si prin faptul ca Dumnezeu a convins oameni ai credintei de pretutindeni sa mijloceasca pentru lucrarea lui. Intr-adevar, putine personalitati publice din ultimii 200 de ani au mai avut parte de asa multi mijlocitori care, pusi in miscare de o mana divina, au facut ca eforturile sale publice sa dea atatea rezultate minunate. Care a fost motivul? Acela ca Dumnezeu a gasit un om a carui vointa Ii apartine complet si care I-a dat Lui toata slava.