Cum sa crestem in viata de rugaciune, de Mike Bickle

DEZVOLTA o VIATA de RUGACIUNE PLINA de Pasiune !   Rugaciunea este o chemare mareata si un privelegiu extraordinar. Atunci cand esti un om al rugaciunii, implinesti cea mai importanta chemare a vietii tale. Gandeste-te putin: poti sta de vorba cu D...

34.00 Lei

DEZVOLTA o VIATA de RUGACIUNE PLINA de Pasiune !

 

Rugaciunea este o chemare mareata si un privelegiu extraordinar. Atunci cand esti un om al rugaciunii, implinesti cea mai importanta chemare a vietii tale. Gandeste-te putin: poti sta de vorba cu Dumnezeul Universului, avand certitudinea nu doar ca te asculta cu atentie si plin de afectiune, ci iti si raspunde - descoperindu-si inima fata de tine, dandu-ti calauzire, binecuvantandu-te in circumstantele tale si multe altele.

Fiind fondator al International House of Prayer din Kansas City, Mike Bickle si-a dedicat viata intelegerii si punerii in aplicare a principiilor si a puterii rugaciunii. In cartea Cum sa crestem in viata de rugaciune, el combina studiul biblic cu experienta persoanala in acest domeniu pentru a-ti oferi o unealta prin care viata de rugaciune sa devina activa si implinita.

Incepe astazi! Dumnezeu asteapta sa stea de vorba cu tine. El nu numai ca te iubeste, ci Isi gaseste placerea in tine si in a-ti raspunde atunci cand te rogi - chiar si in slabiciunea ta. Mare este puterea harului Sau1 Poti avea incredere in faptul ca rugaciunile tale sunt pretioase pentru Dumnezeu si au impact real in lume.

Te-ar mai putea interesa...